Consells de cuina La Vanguardia

Els gelats i granissats són un bon recurs com a postres, ja que els pots tenir fets al congelador i treure’ls improvisadament en qualsevol ocasió. Sempre m’agrada tenir-ne algun tàper de reserva al congelador per si de cas…

Aquesta setmana vaig molt enfeinada amb un curs que faig a Barcelona, arribo a casa a tres quarts de quinze i l’últim que em ve de gust és posar-me a la cuina a passar calor per preparar algun detall dolç de postres. D’altra banda, la setmana que ve ja marxem de vacances i estic començant a fer neteja de la nevera i el congelador: no m’agrada deixar la nevera plena en precaució del que pugui passar… no seria la primera en tornar de vacances i trobar-se tot el menjar fet malbé! De manera que ahir vaig tirar de congelador i en un tres i no res vam improvisar unes postres de campionat!

En aquesta ocasió, el granissat porta força quantitat de licor del Drago, un licor típic de Tenerife de color vermell que potencia molt el color del granissat. El licor es pot substituir perfectament per aigua. De la mateixa manera, el sucre és totalment opcional a la recepta, tot depèn del gust del consumidor.

Preparació

  1. Tritureu les maduixes amb el túrmix, afegiu-hi el sucre i el licor i poseu-ho al congelador.
  2. Al moment de servir-ho, raspeu el granissat amb una forquilla i poseu-lo a la copa de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto