Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 receptes amb vermut

No només serveix per acompanyar un aperitiu d'olives i patates. El vermut, en totes les seves variants, és un gran ingredient per cuinar!

24/08/2018

Si us agrada passar el migdia del cap de setmana asseguts en una terrassa, amb els amics o amb la família, menjant un aperitiu amb olives, patates, escopinyes i un bon got de vermut, aquestes receptes que us presentem a continuació us encantaran. Perquè, com el vi, el vermut també és un gran ingredient per fer servir a la cuina, ja que aporta unes aromes úniques al plats.

01 La tapa variada amb vermut d'Ulldecona

La tapa variada amb vermut d'Ulldecona

La tapa variada amb vermut d'Ulldecona

El xef Juanjo Roda ha convertit tots els ingredients de l'aperitiu clàssic en un plat original i deliciós. I el millor de tot és que no és difícil de preparar. Hi ha tot l'imprescindible: musclos, escopinyes, navalles, olives... i vermut negre d'Ulldecona! 

Llegiu la recepta completa

02 Crema de cloïsses amb vermut

Crema de cloïsses amb vermut

Crema de cloïsses amb vermut

Els plats mariners combinen molt bé amb els licors, i, en aquest cas, Xavier Mestres ha aromatitzat una crema de cloïsses clàssica amb vermut blanc sec. Tasteu-lo i notareu la diferència! 

Llegiu la recepta completa

03 Confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida

Confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida Mariona Villavieja

Confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida

Us podem garantir que aquest plat serà tot un èxit, ja que va ser el guanyador de l'edició del 2017 del concurs per triar el Plat Favorit dels Catalans. Elaborat per Susanna Aragón, del Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, les prunes amb vermut Tarrida li donen el toc definitiu!

Llegiu la recepta completa

04 Magret d'ànec amb agredolç de fruits vermells

Magret d'ànec amb agredolç de fruits vermells

Magret d'ànec amb agredolç de fruits vermells

El magret d'ànec és una recepta clàssica que s'acostuma a acompanyar amb poma, ja que el contrast dolç li queda molt bé. En aquest cas, a més, li donem un toc àcid de fruits vermells i fem servir un vermut negre amb gerds i porto per a la salsa. Impressionant! 

Llegiu la recepta completa

05 Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Aquesta recepta és ideal si voleu servir la sopa de galets amb un toc diferent. D'una banda, els galets d'espelta tenen l'avantatge que són més fàcils de digerir, ja que tenen menys gluten, i, de l'altra, la barreja de bolets i marisc li queda d'allò més bé. Si hi afegim el raig de vermut blanc sec que incorporem al brou, el resultat us deixarà amb la boca oberta!

Llegiu la recepta completa

06 Filet farcit de 'foie'

Filet farcit de 'foie' Becky Lawton

Filet farcit de foie

Diuen que el millor acompanyant de la carn és un bon vi negre. No serem nosaltres qui ho posi en dubte, però us convidem a provar de fer aquesta recepta, amb una salsa de vermut vermell que us deixarà bocabadats. Un plat de luxe per a qualsevol celebració!

Llegiu la recepta completa

07 Niu d'ànec

Niu d'ànec Becky Lawton

Niu d'ànec

Per fer aquesta recepta necessitareu temps i una mica de tècnica, però us assegurem que el resultat val la pena. Amb una barreja de foie, patates i trompetes de la mort que simulen un niu amb el seu ou, el vermut el posem a la ganache de foie.

Llegiu la recepta completa

08 Còctel Healthy Mornings

Còctel Healthy Mornings

Còctel Healthy Mornings

I acabem amb un còctel que, si fem cas al títol, ens promet un matí saludable. No us recomanem que us el beveu a primera hora, però sí que és una bona opció per a l'hora del vermut. Precisament, el vermut Lustau Blanc n'és un dels ingredients.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: