Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al suc de vedella: daureu els ossos i els retalls en una paella amb una mica d’oli.
  2. Talleu les verdures en porcions petites i daureu-les en una paella amb oli d’oliva. Afegiu-hi el concentrat de tomàquet, barregeu-ho bé, afegiu-hi els ceps i els ossos i els retalls, mulleu-ho amb el vi negre i deixeu evaporar els alcohols.
  3. Incorporeu-hi el fons d’au, bulliu-ho i escumeu-ho. Afegiu-hi les herbes i les espècies, i feu-ho coure entre 3-4 h. Coleu-ho. Reduïu-ho a textura de salsa.
  4. Per a la salsa de vermut: reduïu el vermut, afegiu-hi el suc de vedella i barregeu-ho bé. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. Per al filet: obriu-lo a ganivet, en forma de llibre.
  6. Marqueu l’escalopa de foie lleugerament, salpebreu-la i talleu-la a rectangles. Deixeu-los refredar.
  7. Poseu el foie dins del filet, enrotlleu-lo i lligueu-lo.
  8. Per als tubercles glacejats: talleu-los en porcions i bulliu-los en aigua amb sal.
  9. En una paella, salteu-los amb suc de vedella fins a glacejar-los.
  10. Muntatge: Coeu el filet a la planxa o a la paella, amb oli d’oliva, i serviu-lo amb el suc i la salsa de vermut, acompanyat de tubercles glacejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: