Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per fer un bon sofregit. Peleu les cebes i capoleu-les ben fines. Ofegueu-les lentament a la cassola.
  2. Quan siguin ben toves, incorporeu-hi el pebrot net i tallat a daus petits. Saleu-ho.
  3. Més tard, tireu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar bé. Remulleu el sofregit amb vermut i deixeu-lo reduir.
  4. Tireu-hi els galets, remeneu-ho i mulleu-ho amb el brou vegetal. Poseu-ho al punt de sal.
  5. Deixeu-ho coure 5 min. Incorporeu-hi els fredolics i els fesols cuits. Deixeu-ho coure 3 min.
  6. Mentrestant, feu un allioli negat. Tireu-l’hi quan quedin 2 min de cocció, juntament amb els escamarlanets. Tapeu la cassola.
  7. Traieu-lo del foc, escampeu-hi el julivert picat, deixeu-ho reposar 2 min i ja ho podeu servir.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: