Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al confit: confiteu 4 cuixes de pota blava en una olla ampla i profunda, 3 h a 80 ºC.
  2. Feu el suc del rostit amb les potes i colls del pota blava, daurant-los fins que agafin color torrat.
  3. Afegiu-hi les verdures tallades, ofegueu-les i afegiu-hi el vi blanc i el brandi. Deixeu-lo evaporar i afegiu-hi el brou vegetal.
  4. Reduïu-ho fins aconseguir una demi-glace.
  5. Per al moniato: coeu el moniato al forn fins que estigui tendre. Peleu-lo i tritureu-lo amb la mantega, l'oli i el pebre.
  6. Per a les prunes amb Vermut Tarrida: poseu els ingredients en una cassola i coeu-ho fins que evapori l'alcohol
  7. Daureu el confit de pota blava en una paella per aconseguir fer crosta pel costat de la pell i salseu-lo amb la demi-glace.
  8. Acompanyeu-lo amb la crema de moniato i les prunes amb Vermut Tarrida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: