Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu la poma i traieu-ne el cor. A continuació, talleu-la per la meitat, en làmines fines i empolseu-hi per sobre canyella i farina. Fregiu-la en una paella amb una mica d’oli.
  2. En una paella a part, coeu el magret per la part del greix 5 min i per l’altra banda 2 min. En acabat, talleu-lo en làmines molt fines.
  3. Per a la salsa: poseu tots els ingredients excepte la mantega en una cassola i bulliu-los a foc regular fins a aconseguir una reducció en la qual només us quedi una tercera part del volum original. Un cop heu feta la reducció, afegiu-hi la mantega a poc a poc, remeneu-ho constantment fins que us quedi una salsa espessa i brillant.
  4. Muntatge: poseu els talls de magret al voltant del plat. Distribuïu la poma per sobre del magret formant una corona. I, al mig, col·loqueu-hi els gerds. Poseu un fil de salsa al voltant de la poma i per sobre dels gerds. Finalment, saleu el magret amb sal de Maldon.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto