Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les patates confitades: peleu les patates i poseu-les a confitar a foc molt suau amb oli de gira-sol i l’oli de tòfona.
  2. Renteu bé les peles i fregiu-les en oli fins que quedin ben cruixents.
  3. Per a la ganache de foie: netegeu i trossegeu el foie fresc, i amaniu-lo amb la sal, el pebre i el vermut negre.
  4. Feu bullir la nata, retireu-la del foc i desfeu-hi la gelatina hidratada.
  5. Tritureu el foie amb la nata calenta i poseu-lo a refredar a la nevera.
  6. Per a l’esponjós de trompetes de la mort: poseu tots els ingredients al túrmix, tritureu-ho, coleu-ho i poseu-ho dins d’un sifó amb dues càrregues.
  7. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera. Ompliu-ne un got i coeu-ho al microones 30 s, a potència màxima.

MUNTATGE

  1. Buideu les patates per una de les cares per omplir-les amb el rovell d’ou i poseu-les al forn a 80 ºC.
  2. Dibuixeu una espiral de ganache de foie al centre del plat. Poseu-hi la patata amb el rovell d’ou cap avall, amb cura que no surti.
  3. Al voltant de la patata, acabeu el plat amb trossets d’esponjós de bolets, bolets frescos saltats, el pernil d’ànec, el magret d’ànec fumat i els brots de sisho morat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: