Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 plats que fan pujar la temperatura

Les millors receptes per combatre el fred

CUINA.CAT

01/04/2020

Us proposem plats calents per fer pujar les defenses i ajudar a combatre, d'alguna manera, el fred que ens acompanya durant aquests primers dies primaverals: cremes, sopes o hidrats com llegums i patates. Què preferiu per mantenir la calor corporal? Afegiu espècies i greixos saludables a les receptes.

01 Sopa de carxofa amb curri

Sopa de carxofa amb curri Anna Garcia Frigola

Sopa de carxofa amb curri

Un primer plat original que us hidratarà i us ajudarà a mantenir una bona temperatura corporal. Prepareu una sopa de carxofa amb daus de patata i tomàquet. El curri donarà un toc especial al plat!

Llegiu la recepta completa

02 Sopa de créixens, gingebre i xiitake

Sopa de créixens, gingebre i xiitake Becky Lawton

Sopa de créixens, gingebre i xiitake

Una sopa desintoxicant ideal per a aquests dies. El gingebre és un gran aliat per combatre el fred; gairebé no aporta calories i és un antiinflamatori que reforça el sistema immunitari. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

03 Albergínies farcides de fajol

Albergínies farcides de fajol

Albergínies farcides de fajol

Les albergínies farcides són un plat de moda. En aquesta recepta, us proposem que les ompliu de fajol i verdures. Afegiu comí, canyella, cúrcuma i nou moscada al sofregit! A més de ser bons condiments que donen sabor, augmenten la temperatura corporal, activen el metabolisme i us ajudaran a cremar greix.

Llegiu la recepta completa

04 Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

No hi podia faltar una crema calenta; i la d'alvocat és una opció sensacional. Serviu la crema amb unes croquetes de sobrassada, granets de magrana i coriandre fresc! Us quedarà un plat deliciós.

Llegiu la recepta completa

05 Nyoquis de patates i idiazabal amb bolets i emulsió d'avellanes

Nyoquis de patates i idiazabal amb bolets i emulsió d'avellanes Becky Lawton

Nyoquis de patates i idiazabal amb bolets i emulsió d'avellanes

Les patates són una font d'energia ràpida excel·lent. Us proposem que prepareu uns nyoquis amb formatge idiazabal i una salsa de ceps, farigola i avellanes. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

06 Potatge d'espinacs i cigrons

Potatge d'espinacs i cigrons Becky Lawton

Potatge d'espinacs i cigrons

I per acabar, un plat de llegums i verdura: potatge d'espinacs i cigrons. Aprofiteu per completar-lo amb unes ametlles i comí. Dos ingredients que donaran un sabor molt autèntic a la recepta!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: