Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu la mantega a foc suau en una cassola; afegiu-hi la ceba picada fina i l’all, i sofregiu-ho uns minuts.
  2. Afegiu-hi el brou de pollastre, dos alvocats tallats, pelats i tallats en quadrats, i el suc de la llimona. Coeu-ho a foc mitjà 10 min.
  3. Aboqueu la barreja a la batedora i tritureu-la fins que quedi una crema sense grumolls. Torneu-la a posar a la cassola, amb la nata (si voleu, la podeu substituir per llet evaporada), el comí, la sal i el pebre negre.
  4. Coeu-ho a foc mitjà 7 min.
  5. Agafeu una porció petita de sobrassada i, amb les mans, doneu-li forma de boleta. Les boletes han de quedar de la mida d’un gra de raïm. Passeu-les per la farina de cigrons i fregiu-les en oli ben calent.
  6. Peleu l’alvocat restant, talleu-lo a làmines i ruixeu-lo amb suc de llimona.
  7. Serviu la crema amb els trossos d’alvocat, les croquetes de sobrassada, els granets de magrana i el coriandre fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: