Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu la mantega a foc suau en una cassola; afegiu-hi la ceba picada fina i l’all, i sofregiu-ho uns minuts.
  2. Afegiu-hi el brou de pollastre, dos alvocats tallats, pelats i tallats en quadrats, i el suc de la llimona. Coeu-ho a foc mitjà 10 min.
  3. Aboqueu la barreja a la batedora i tritureu-la fins que quedi una crema sense grumolls. Torneu-la a posar a la cassola, amb la nata (si voleu, la podeu substituir per llet evaporada), el comí, la sal i el pebre negre.
  4. Coeu-ho a foc mitjà 7 min.
  5. Agafeu una porció petita de sobrassada i, amb les mans, doneu-li forma de boleta. Les boletes han de quedar de la mida d’un gra de raïm. Passeu-les per la farina de cigrons i fregiu-les en oli ben calent.
  6. Peleu l’alvocat restant, talleu-lo a làmines i ruixeu-lo amb suc de llimona.
  7. Serviu la crema amb els trossos d’alvocat, les croquetes de sobrassada, els granets de magrana i el coriandre fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto