Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé les albergínies i partiu-les de manera longitudinal per la meitat.
  2. Feu uns talls a la carn de l’albergínia, en diagonal, fent unes formes de rombe, sense arribar a travessar tota la carn. Salpebreu-les i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.
  3. Enforneu les albergínies 30 min, a 200 ºC, sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
  4. Un cop siguin tendres, traieu-les del forn i retireu-los la polpa, sense arribar a la pell. Reserveu ambdues coses.
  5. A banda, talleu la ceba, el pebrot, el fonoll i els alls a trossos ben petits. Poseu-ho tot en una paella amb dues cullerades d’oli d’oliva, i poseu-ho al foc perquè es comenci a sofregir. Salteu-ho 5 min.
  6. Renteu sota l’aixeta el fajol, posant-lo en un colador i deixant que caigui bé l’aigua sobre el cereal. Escorreu-ho i poseu-ho en una cassola amb el caldo de verdures. Coeu-ho fins que hagi absorbit tot el caldo i aboqueu-ho tot al sofregit de verdures.
  7. Afegiu-hi el comí, la canyella, la cúrcuma i la nou moscada a sobre del sofregit. Remeneu-ho per què quedi tot ben integrat. Aboqueu-hi el tomàquet i la llet de coco i torneu-ho a barrejar.
  8. Coeu-ho 10 min més, a foc mitjà, i afegiu-hi la polpa de les albergínies que havíeu reservat al principi, tallant-la ben petita abans d’incorporar-la.
  9. Un cop ho tingueu tot ben remenat ompliu cada una de les albergínies amb una cullera.
  10. Repartiu-hi el formatge ratllat per sobre i enforneu-ho 5 min amb el gratinador.
  11. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto