Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé les albergínies i partiu-les de manera longitudinal per la meitat.
  2. Feu uns talls a la carn de l’albergínia, en diagonal, fent unes formes de rombe, sense arribar a travessar tota la carn. Salpebreu-les i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.
  3. Enforneu les albergínies 30 min, a 200 ºC, sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
  4. Un cop siguin tendres, traieu-les del forn i retireu-los la polpa, sense arribar a la pell. Reserveu ambdues coses.
  5. A banda, talleu la ceba, el pebrot, el fonoll i els alls a trossos ben petits. Poseu-ho tot en una paella amb dues cullerades d’oli d’oliva, i poseu-ho al foc perquè es comenci a sofregir. Salteu-ho 5 min.
  6. Renteu sota l’aixeta el fajol, posant-lo en un colador i deixant que caigui bé l’aigua sobre el cereal. Escorreu-ho i poseu-ho en una cassola amb el caldo de verdures. Coeu-ho fins que hagi absorbit tot el caldo i aboqueu-ho tot al sofregit de verdures.
  7. Afegiu-hi el comí, la canyella, la cúrcuma i la nou moscada a sobre del sofregit. Remeneu-ho per què quedi tot ben integrat. Aboqueu-hi el tomàquet i la llet de coco i torneu-ho a barrejar.
  8. Coeu-ho 10 min més, a foc mitjà, i afegiu-hi la polpa de les albergínies que havíeu reservat al principi, tallant-la ben petita abans d’incorporar-la.
  9. Un cop ho tingueu tot ben remenat ompliu cada una de les albergínies amb una cullera.
  10. Repartiu-hi el formatge ratllat per sobre i enforneu-ho 5 min amb el gratinador.
  11. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: