Troba la teva recepta

Vuit pastissos de xocolata irresistibles

Celebrem el dia mundial de la xocolata amb vuit propostes fàcils i boníssimes!

12/09/2018

El 13 de setembre és el dia internacional de la xocolata, un dels productes que aixeca més passions, des del punt de vista gastronòmic, i amb possibilitats gairebé infinites. És cert que hi ha persones a qui no els agrada la xocolata, però com que els amants de la xocolata són majoria, aquí teniu unes quantes receptes de pastissos fàcils de preparar i boníssims per celebrar aquest dia —o qualsevol— com cal!

01 Braç de gitano de xocolata

Braç de gitano de xocolata

Braç de gitano de xocolata

El braç de gitano és un dels pastissos més típics que hi ha. N'hi ha dues versiones principals, de nata i de trufa, i avui us proposem la de xocolata amb trufa. Només cal que vigileu a l'hora d'enrotllar-lo, perquè no se us trenqui el pa de pessic, però us assegurem que el resultat us encantarà!

Llegiu la recepta completa

02 Coulant de xocolata

Coulant de xocolata

Coulant de xocolata

El coulant és una de les postres més bones que es poden preparar amb xocolata. És un pastís de pa de pessic de xocolata amb una sorpresa d'allò més agradable a dins: xocolata desfeta. Es menja calent i si no us surt a la primera —no és fàcil de fer—, no us desespereu i seguiu intentant-ho!

Llegiu la recepta completa

03 Pastís marbrejat de formatge i xocolata

Pastís marbrejat de formatge i xocolata Gemma Clofent

Pastís marbrejat de formatge i xocolata

Segur que heu menjat pastís de formatge més d'una i de dues vegades, però no sempre l'heu fet amb xocolata. Doncs aquesta recepta de la Gemma Clofent us explica com preparar-ne un en un tres i no res. La gràcia, a més, és que les capes quedin separades però una mica barrejades. No patiu, és molt fàcil d'aconseguir!

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de xocolata i melmelada de móres

Pastís de xocolata i melmelada de móres Gemma Clofent

Pastís de xocolata i móres

Una de les millors combinacions que podem fer amb la xocolata és posar-hi fruita. La vermella hi queda especialment bé i, en aquest cas, us proposem un pastís decorat amb melmelada de móres que li dóna un toc àcid molt agradable, que contrasta amb el dolç de la xocolata.

Llegiu la recepta completa

05 Pastís de xocolata

Pastís de xocolata Gemma Clofent

Pastissets individuals de xocolata

Si a casa sempre hi ha baralles per veure qui es queda el tros més gran del pastís, aquesta recepta de la Gemma Clofent us ajudarà a posar pau, ja que consisteix a preparar pastissets individuals. Així segur que no hi ha discussions!

Llegiu la recepta completa

06 Pastís de xocolata, préssec i llimona

Pastís de xocolata, préssec i llimona Gemma Clofent

Pastís de xocolata, préssec i llimona

Si acabem de comentar que la fruita és una gran companya de la xocolata, no podia faltar un altre pastís amb fruita (i no serà l'últim). Aquesta vegada en preparem un amb préssec i llimona. Podeu posar-hi una altra fruita, però us assegurem que aquesta combinació té tots els números per triomfar!

Llegiu la recepta completa

07 Pastís toffee

Pastís toffee Gemma Clofent

Pastís toffee amb xocolata

Us avisem que, segurament, aquest sigui el pastís més calòric de tots els que us hem presentat en aquest receptari. Però, segurament, també és un dels més bons. El secret? L'almívar de llet amb què el prepara la Gemma Clofent. Per un dia que us porteu malament no passarà res!

Llegiu la recepta completa

08 Púding de poma i xocolata

Púding de poma i xocolata Gemma Clofent

Púding de poma i xocolata

A mig camí entre els pastissos i els flams trobem els púdings, com aquest que prepara la Gemma Clofent. Per tancar el receptari dedicat als pastissos de xocolata hem triat aquesta recepta que també la combina amb fruita, en aquest cas pomes. Unes postres una mica més lleugeres que un pastís i ben bones!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto