Troba la teva recepta

El pastís és una combinació de sabors que m’agrada molt, ja que combina gustos ben contrastats: amargor de la xocolata, dolçor i acidesa del préssec i la llimona. Amb les tres capes, la recepta d’avui és llarga d’elaborar. Però un dia és un dia! A més, l’aniversari d’una neboda bé es mereix un pastís més complicat, oi?

Preparació

  1. Per a la base sablé de cacau: barregeu la mantega pomada i el sucre. Incorporeu-hi l’ou i barregeu-ho bé.
  2. Incorporeu-hi els secs i barregeu-ho el just fins que es formi una bola amb la massa.
  3. Poseu film a la massa i reserveu-ho a la nevera un parell d’hores.
  4. Estireu la massa entre dos papers de forn amb l’ajut d’un corró. Folreu el motlle de pastís i reserveu-ho al congelador. Al moment de fer el pastís, coeu la base directament congelada uns 5-10 min a 190 ºC. Només és una precocció, després ja s’acaba de coure juntament amb la capa de xocolata.
  5. Per al fondant de xocolata: foneu la xocolata al microones a baixa potència.
    Escalfeu la llet, la nata i el sucre. Quan bulli, aboqueu-la sobre la xocolata i barregeu-ho bé.
  6. Incorporeu-hi l’ou, barregeu-ho bé i aboqueu-ho sobre la base precuita de cacau.
    Coeu-ho 20 min a 130 ºC. Deixeu-ho refredar.
  7. Per a la mousse de préssec i llimona: en un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui.
  8. Afegiu-hi el préssec en almívar i tritureu-ho amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  9. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata i deixeu-ho quallar a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto