Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: tritureu una mica els flocs de civada amb un robot de cuina i barregeu-los amb les avellanes picades.
  2. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi la xocolata. Remeneu-ho fins a obtenir una mescla homogènia i brillant. Aboqueu la xocolata sobre la civada i barregeu-ho bé.
  3. Esteneu la mescla pel fons d’un motlle desemmotllable de 24 cm pressionant per tal que quedi ben compacta i sense forats a les vores. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al farcit: foneu les xocolates al microones a baixa potència vigilant que no es cremin. Reserveu-les. 
  5. Poseu en remull la gelatina en aigua freda per tal que es rehidrati. Escalfeu al microones una petita part de la nata (un ditet) i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  6. Barregeu bé el formatge, el sucre i el iogurt. Afegiu-hi la gelatina dissolta i barregeu-hobé fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  7. Separeu la mescla en dues parts; a una barregeu-hi la xocolata negra, i, a l’altra, la xocolata blanca. Aboqueu cullerades de les dues cremes alternades sobre la base de cereals. Remeneu-ho una mica amb la punta d’un ganivet per tal de crear l’efecte marbre. Alliseu la superfície i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Decoreu-ho i serviu-ho fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto