Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: tritureu una mica els flocs de civada amb un robot de cuina i barregeu-los amb les avellanes picades.
  2. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi la xocolata. Remeneu-ho fins a obtenir una mescla homogènia i brillant. Aboqueu la xocolata sobre la civada i barregeu-ho bé.
  3. Esteneu la mescla pel fons d’un motlle desemmotllable de 24 cm pressionant per tal que quedi ben compacta i sense forats a les vores. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al farcit: foneu les xocolates al microones a baixa potència vigilant que no es cremin. Reserveu-les. 
  5. Poseu en remull la gelatina en aigua freda per tal que es rehidrati. Escalfeu al microones una petita part de la nata (un ditet) i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  6. Barregeu bé el formatge, el sucre i el iogurt. Afegiu-hi la gelatina dissolta i barregeu-hobé fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  7. Separeu la mescla en dues parts; a una barregeu-hi la xocolata negra, i, a l’altra, la xocolata blanca. Aboqueu cullerades de les dues cremes alternades sobre la base de cereals. Remeneu-ho una mica amb la punta d’un ganivet per tal de crear l’efecte marbre. Alliseu la superfície i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Decoreu-ho i serviu-ho fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto