Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al farcit de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Piqueu la xocolata ben petita.
  2. Escalfeu la nata i el sucre. Incorporeu-hi la gelatina i la xocolata. Barregeu-ho bé fins que sigui ben homogeni. Reserveu-ho a la nevera unes 4 h.
  3. Munteu la nata amb les varetes elèctriques i reserveu-la.
  4. Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb la meitat del sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares amb la resta del sucre i afegiu-les suaument als rovells. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i la ratlladura de llimona.
  5. Esteneu-ho ben prim sobre una safata de forn coberta amb paper de forn (de 0,5 cm de gruix) i coeu-ho 8 min a 200 ºC.
  6. Traieu-ho del forn i gireu-ho del revés sobre un paper de forn empolsat amb sucre de llustre (perquè que no s’enganxi).
  7. Desenganxeu el paper de forn que heu fet servir per coure’l (que ara és a la superfície) i retalleu les vores per quadrar-lo. Enrotlleu la planxa de pa de pessic per tal que agafi la forma i reserveu-ho.
  8. Per a l’almívar: feu bullir l’aigua i el sucre durant 5 min. Fora del foc, afegiu-hi un rajolí de licor. Deixeu-ho refredar.
  9. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Manteniu-la calenta en un bany maria fins al moment d’utilitzar-la.
  10. Muntatge: desenrotlleu el pa de pessic i, amb un pinzell, emborratxeu-lo amb l’almívar. Escampeu el cremós de xocolata per tota la superfície i enrotlleu el pa de pessic. Poseu-lo sobre una reixa i banyeu-lo amb la cobertura de xocolata calenta. Decoreu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto