Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporeu-hi amb suavitat la xocolata i la mantega foses al microones. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats.
  2. Ompliu unes flameres, prèviament untades amb mantega i cacau, fins a un dit de dalt, i deixeu-les reposar a la nevera 12 h (o congeleu-les).
  3. Preescalfeu el forn a 225 ºC i coeu els coulants entre 8 i 10 min (depèn del forn).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: