Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base de pa de pessic de xocolata: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i barregeu-ho suaument. Repartiu-ho a la base dels motlles individuals (van molt bé els cèrcols individuals) i coeu-ho 10 minuts a 160º. 
  2. Les dues mousse es fan amb el mateix procediment: poseu en remull 3 fulles de gelatina i dissoleu-les en 3 cullerades de llet calenta.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé.
  4. A part, barregeu la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegiu-hi la xocolata tèbia i deixeu-ho refredar una mica. Incorporeu-hi la meitat de la nata semimuntada i dues clares d’ou a punt de neu, barrejant-ho amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  5. Muntatge: repartiu a cada motlle individual una capa de mousse de xocolata negra i una capa de mousse de xocolata amb llet. Alliseu la superfície i deixeu-ho quallar a la nevera.
  6. Un cop quallats, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto