Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base de pa de pessic de xocolata: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i barregeu-ho suaument. Repartiu-ho a la base dels motlles individuals (van molt bé els cèrcols individuals) i coeu-ho 10 minuts a 160º. 
  2. Les dues mousse es fan amb el mateix procediment: poseu en remull 3 fulles de gelatina i dissoleu-les en 3 cullerades de llet calenta.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé.
  4. A part, barregeu la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegiu-hi la xocolata tèbia i deixeu-ho refredar una mica. Incorporeu-hi la meitat de la nata semimuntada i dues clares d’ou a punt de neu, barrejant-ho amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  5. Muntatge: repartiu a cada motlle individual una capa de mousse de xocolata negra i una capa de mousse de xocolata amb llet. Alliseu la superfície i deixeu-ho quallar a la nevera.
  6. Un cop quallats, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: