Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base de pa de pessic de xocolata: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i barregeu-ho suaument. Repartiu-ho a la base dels motlles individuals (van molt bé els cèrcols individuals) i coeu-ho 10 minuts a 160º. 
  2. Les dues mousse es fan amb el mateix procediment: poseu en remull 3 fulles de gelatina i dissoleu-les en 3 cullerades de llet calenta.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé.
  4. A part, barregeu la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegiu-hi la xocolata tèbia i deixeu-ho refredar una mica. Incorporeu-hi la meitat de la nata semimuntada i dues clares d’ou a punt de neu, barrejant-ho amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  5. Muntatge: repartiu a cada motlle individual una capa de mousse de xocolata negra i una capa de mousse de xocolata amb llet. Alliseu la superfície i deixeu-ho quallar a la nevera.
  6. Un cop quallats, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto