Mèxic. Cuinem a casa les receptes asteques
Mercat / Al cistell
Cranc reial
El rei dels arrossos
Mercat / Al cistell
Albergínia llarga
L'hortalissa que ens torna bojos
Mercat / Al cistell
Sucre candi
Dolç i confiat
Mercat / Al cistell
Vi rosat
El més refrescant
Mercat / Al cistell
Formatge en oli
Bombons lactis amb or líquid
Mercat / Al cistell
Mitjana de vedella
La base del rosbif
Mercat / Al cistell
Arròs vaporitzat
De cocció ràpida
Mercat / Adreces gormandes
Vins i tapes sota els porxos tortosins
Al cap de sis dècades de vendre delicadeses, Monclús Licors Gotim ara també ofereix degustacions gurmet.
Mercat / Tant de gust
Un racó valencià al Poblenou
Degustem les orxates d'El Tío Che
Mercat / Glop a Glop
Per beure bons vins, no cal anar d'expert
La Volàtil vol acostar aquest món al públic més jove
Fogons / bo i sa
Menú d'agost
La xef de Sant Pol de Mar es passa l'agost treballant, però ens prepara un àpat que ens remet al bo i millor de les vacances.
Fogons
Mèxic
Un recorregut per la cuina asteca
Trenquen tòpics. Fugen del folklore. Busquen l'essència del sabor pur i el coneixement de la cultura per mitjà de la cuina. Restaurants de referència han apostat per la cuina mexicana autèntica i han posat Barcelona en el mapa gastronòmic mundial.
Fogons
Plats de festa major
El gran dinar de l'estiu
No hi ha estius sense festes majors. Moments de joia, de diversió i de cultivar la relació amb els altres. Tot sovint al voltant d'un àpat i amb el porró de vi a braç alçat per celebrar que estem de vacances.
Fogons / I per postres
Macedònia
A l'estiu ens delim per la fruita, per tota! Per això ens la mengem barrejada en postres refrescants i estiuenques.
Fogons / Receptes amb caldo
Sarsuela de peix i marisc
Sortim / Genis del Foc
Javier Cabrera
Els Brancs
Desconeixem, tot i que ho podem entendre, per què les platges de Roses atreuen tant els gurmets alemanys. A banda dels que van fundar El Bulli, uns altres, la família Veitl, van alçar-hi l'Hotel Vistabella. Els néts dels fundadors van imaginar-hi un restaurant gastronòmic de nivell. Van contractar aquest xef andalús i, de moment, ja han merescut la primera estrella Michelin.
Sortim / A fons
Formentera
L'univers gastronòmic de la Pitiüsa més remota
Sortim / Restaurants
La Boscana
El secret gastronòmic del Pla d'Urgell
Sortim / Espai dels lectors
Fruites dels tròpics
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
Opinió / Petits fours
El Mam (i 3)
El hip-hop i en Juli