Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 plats amb moniato

Us proposem 10 plats que tenen com a ingredient principal un tubercle que és tot un clàssic de la tardor

CUINA.CAT

23/10/2018
01 Pastissets de moniato

Pastissets de moniato

Pastissets de moniato

Aquest dolç típic de les Terres de l'Ebre i de Mallorca és del tot versàtil! La massa és fàcil de fer i el farcit, tot i que el de la recepta que us proposem és de confitura de moniato, pot ser d'altres confitures, com cabell d'àngel, crema pastissera o mató.

Llegiu la recepta completa

02 Moniato al 'caliu'

Moniato al 'caliu'

Moniato al caliu

Fina Puigdevall proposa convertir el moniato, un producte quotidià, en una 'delicatessen'. Aquesta ració al caliu combina diferents textures i sabors amb carbó de pa, oli de taronja, oli fumat i, és clar, moniato. Tingueu paciència, perquè el resultat final val la pena!

Llegiu la recepta completa

 

03 Moniato rostit amb bròquil

Moniato rostit amb bròquil

Moniato rostit amb bròquil

Incloure més verdures a la nostra dieta és fàcil amb receptes com aquesta, que combina la dolçor del moniato amb un 'topping' de pessics de bròquil. No tot és patata i mongeta i, a més, aconseguirem que els més menuts no s'avorreixin menjant d'una manera saludable!

Llegiu la recepta completa

04 Costellam de porc amb moniato

Costellam de porc amb moniato

Costellam de porc amb moniato

El moniato funciona igual de bé com a protagonista que d'acompanyant d'un bon tros de carn. Tot i que estem acostumats a incloure la patata en la majoria de receptes, Ada Parellada proposa fer-ho amb aquest producte de temporada, més dolç i suau!

Llegiu la recepta completa

05 'Cebiche' modern de llobarro amb xips de iuca i moniato

'Cebiche' modern de llobarro amb xips de iuca i moniato

Cebiche modern de llobarro amb xips de iuca i moniato

Els xips de moniato són una alternativa saludable a les patates fregides. Tenen menys calories i són gual de cruixents i saborosos! L'única diferència que notareu és que són menys salats que les patates tradicionals. Us hi animeu? Aquest cebiche de llobarro busca guarnició, i el moniato és l'acompanyant perfecte.

Llegiu la recepta completa

06 Verdures de tardor, moniato i oli d'avellanes

Verdures de tardor, moniato i oli d'avellanes

Verdures de tardor, moniato i oli d'avellanes

Aquest primer plat és lleuger i molt profitós, ja que treu partit a totes les verdures de temporada. Podeu presentar-lo com més us agradi, però si ho feu com el de la proposta aconseguireu un plat vistós i boníssim!

Llegiu la recepta completa

07 Crema de xocolata amb escuma de moniato

Crema de xocolata amb escuma de moniato

Crema de xocolata amb escuma de moniato

Cada vegada més podem celebrar la castanyada en mànigues de camisa. Per això no és una mala idea introduir plats com aquesta mousse. Si us agraden ​les natilles de xocolata segur que les heu tastat acompanyades de nata, però, i de moniato? Us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

08 'Zoodles' de xips de moniato, xirivia i patata morada amb allioli vegà

'Zoodles' de xips de moniato, xirivia i patata morada amb allioli vegà

'Zoodles' de xips de moniato, xirivia i patata morada amb allioli vegà

Paula Pascual sorprèn amb aquesta recepta creativa divertida de fer i de menjar! Són unes boles cruixents aptes per a vegans que s'acompanyen d'un allioli també vegà, fet amb llet de soja i all.

Llegiu la recepta completa

09 Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Costelles de porc confitades amb puré de moniato

En aquesta recepta, la carn esmicolada de les costelles descansa sobre una base de moniato. Podreu menjar-ho amb forquilla o a cullerades, en forma de puré!

Llegiu la recepta completa

10 Pastís de moniato

Pastís de moniato

Pastís de moniato

En aquest pastís, la textura suau del moniato contrasta a cada mossegada amb el cruixent de la xocolata. Un dolç a afegir als plats de castanyada.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: