Troba la teva recepta

Celebrar la Castanyada a la Roureda és una cita familiar que repetim cada any. A més, enguany teníem un aniversari per celebrar, de manera que a part dels panellets vaig portar un pastís de moniato.

Sent la Castanyada era evident que el moniato havia de ser l’ingredient estrella de la recepta. Vaig adaptar un pastís que faig sovint amb carbassa per fer aquest pastís senzill i molt bo: de textura suau i flonja, de gust farinós i dolç de moniato, amb un contrast cruixent de la brisa i la xocolata, va resultar un pastís molt bo que va agradar tothom. Per repetir més d’un cop!

Preparació

  1. Coeu el moniato al forn a 200 ºC fins que sigui tou. Peleu-lo i reserveu-lo.
  2. Coeu la pasta brisa 15 min al forn a 180 ºC (va molt bé posar-hi uns cigrons secs per tal que no pugi la massa).  
  3. Tritureu amb el túrmix el moniato, el sucre, la llet, els ous i la canyella. Aboqueu-ho sobre la pasta brisa i coeu-ho 30 min al forn a 180 ºC.
  4. Un cop fred, decoreu-lo fent unes ratlles de xocolata desfeta i repartint el moniato amb una mànega de pastisseria.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto