Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el moniato al forn embolicat amb paper d’alumini uns 40 min a 200 ºC.
  2. Peleu el moniato i tritureu-lo juntament amb la nata, l’aigua, el sucre i la canyella fins que quedi una crema ben fina.
  3. Coleu la crema i ompliu el sifó. Enrosqueu la càpsula, agiteu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  4. En el moment de servir-ho, repartiu una capa de natilla de xocolata a cada copa. Torneu a agitar el sifó i poseu l’escuma sobre la crema de xocolata. Serviu-la al moment.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: