Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al moniato: renteu i bulliu un moniato, com si es tractés d'una patata, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes; reserveu-les.
  2. Netegeu el peix d'escates, espines i pell, talleu-lo a daus de 2 x 2cm i reserveu-lo a la nevera,
  3. Peleu la iuca i el moniato, amb l'ajuda d'un pelador, feu-ne encenalls amb el mateix pelador i fregiu-los en oli, a 170 ºC. Escorreu-los en paper absorbent i reserveu-los.
  4. Peleu i talleu la ceba en juliana, reserveu-la.
  5. Per al 'rocoto' i l''ají' groc: tingueu en compte que són productes que piquen molt. Talleu-ne trossos petits, d'1x1 cm, i reserveu-los.
  6. Espremeu les llimones, sense esprémer massa, perquè no deixin anar l'amargor de les peles i la part blanca interior. Poseu el suc en un recipient , amb un trosset de 'rocoto' i 'ají' groc, el gingebre, el coriandre, l'all, sal, pebre i un raig d'oli d'oliva; tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.
  7. Col·loqueu el peix i la ceba en un colador i renteu-ho amb aigua molt freda. Poseu-ho en un recipient de vidre o porcellana, salpebreu-ho i afegiu-hi la salsa de llimona. Deixeu-ho macerar 5 min; es pot deixar més temps, però com més temps passi la textura del peix anirà canviant.

MUNTATGE

  1. Us recomanem que refredeu els plats prèviament.
  2. Disposeu la barreja de peix i ceba al plat, col·locant l'enciam en forma de bouquet, acompanyat del moniato i el blat de moro. Finalment, col·loqueu-hi els xips de moniato i iuca.
  3. Opcionalment, poseu-hi un raig d'oli d'oliva al final.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: