Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al moniato: renteu i bulliu un moniato, com si es tractés d'una patata, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes; reserveu-les.
  2. Netegeu el peix d'escates, espines i pell, talleu-lo a daus de 2 x 2cm i reserveu-lo a la nevera,
  3. Peleu la iuca i el moniato, amb l'ajuda d'un pelador, feu-ne encenalls amb el mateix pelador i fregiu-los en oli, a 170 ºC. Escorreu-los en paper absorbent i reserveu-los.
  4. Peleu i talleu la ceba en juliana, reserveu-la.
  5. Per al 'rocoto' i l''ají' groc: tingueu en compte que són productes que piquen molt. Talleu-ne trossos petits, d'1x1 cm, i reserveu-los.
  6. Espremeu les llimones, sense esprémer massa, perquè no deixin anar l'amargor de les peles i la part blanca interior. Poseu el suc en un recipient , amb un trosset de 'rocoto' i 'ají' groc, el gingebre, el coriandre, l'all, sal, pebre i un raig d'oli d'oliva; tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.
  7. Col·loqueu el peix i la ceba en un colador i renteu-ho amb aigua molt freda. Poseu-ho en un recipient de vidre o porcellana, salpebreu-ho i afegiu-hi la salsa de llimona. Deixeu-ho macerar 5 min; es pot deixar més temps, però com més temps passi la textura del peix anirà canviant.

MUNTATGE

  1. Us recomanem que refredeu els plats prèviament.
  2. Disposeu la barreja de peix i ceba al plat, col·locant l'enciam en forma de bouquet, acompanyat del moniato i el blat de moro. Finalment, col·loqueu-hi els xips de moniato i iuca.
  3. Opcionalment, poseu-hi un raig d'oli d'oliva al final.

 

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto