Preparació
- Emboliqueu el moniato en paper d’alumini i deixeu-lo coure al forn 30 min.
- Traieu la polpa de la pela i aixafeu-la amb una forquilla per obtenir un puré. Reserveu-ho.
- Talleu la carbassa a dauets, el carbassó i la pastanaga a làmines fines, els bolets a quarts, el bròcoli en brots petits, separeu les fulles de l’endívia, partiu per la meitat les mongetes tendres i talleu els espàrrecs verds en tres.
- Bulliu totes les verdures per separat. En una paella, salteu els bolets.
- Refredeu les verdures amb aigua i gel, han de quedar grenyals.
- Tritureu amb un túrmix les avellanes torrades amb l’oli.
MUNTATGE
- Escalfeu les verdures al microones.
- Ompliu el fons (1 cm) d’un cercle d’acer inoxidable d’uns 10 cm d’amplada amb les verdures punxades sobre el moniato, com si fos un jardí.
- Afegiu-hi els brots crus d’espinacs, l’oli d’avellanes i empolsineu-ho amb una mica de sal Maldon.