Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Emboliqueu el moniato en paper d’alumini i deixeu-lo coure al forn 30 min.
  2. Traieu la polpa de la pela i aixafeu-la amb una forquilla per obtenir un puré. Reserveu-ho.
  3. Talleu la carbassa a dauets, el carbassó i la pastanaga a làmines fines, els bolets a quarts, el bròcoli en brots petits, separeu les fulles de l’endívia, partiu per la meitat les mongetes tendres i talleu els espàrrecs verds en tres.
  4. Bulliu totes les verdures per separat. En una paella, salteu els bolets.
  5. Refredeu les verdures amb aigua i gel, han de quedar grenyals.
  6. Tritureu amb un túrmix les avellanes torrades amb l’oli.

MUNTATGE

  1. Escalfeu les verdures al microones.
  2. Ompliu el fons (1 cm) d’un cercle d’acer inoxidable d’uns 10 cm d’amplada amb les verdures punxades sobre el moniato, com si fos un jardí.
  3. Afegiu-hi els brots crus d’espinacs, l’oli d’avellanes i empolsineu-ho amb una mica de sal Maldon.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto