Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu les costelles, empolseu-les amb el pebre vermell, unteu-les amb el quètxup i la salsa HP, poseu-les en una safata de forn, d’uns 3-5 cm d’alt, i ruixeu-les amb la salsa Perrins, el vi blanc, oli i la salsa de soja.
  2. Poseu a la safata la ceba trossejada i els tomàquets tallats en meitats. Afegiu-hi 1-2 gotets d’aigua i una mica de romaní, i cobriu-ho molt bé amb paper de plata, de manera que no toqui la carn.
  3. Poseu-ho al forn, a 165 ºC, 4 h, o fins que la carn sigui molt tendra.
  4. Coleu la salsa amb un colador xinès, escalfeu-la i afegiu-hi una cullerada de Maizena diluïda amb aigua, per lligar-la.
  5. Renteu els moniatos, salpebreu-los, emboliqueu-los amb paper de plata i feu-los coure al forn, 40 min, a 190 ºC.
  6. Traieu-ne la pell i feu-ne puré, afegint-hi la mantega, sal i pebre.
  7. Esmicoleu les costelles amb les mans i serviu-les sobre el puré de moniato, amb una mica de salsa i romaní fresc .

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto