Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu les costelles, empolseu-les amb el pebre vermell, unteu-les amb el quètxup i la salsa HP, poseu-les en una safata de forn, d’uns 3-5 cm d’alt, i ruixeu-les amb la salsa Perrins, el vi blanc, oli i la salsa de soja.
  2. Poseu a la safata la ceba trossejada i els tomàquets tallats en meitats. Afegiu-hi 1-2 gotets d’aigua i una mica de romaní, i cobriu-ho molt bé amb paper de plata, de manera que no toqui la carn.
  3. Poseu-ho al forn, a 165 ºC, 4 h, o fins que la carn sigui molt tendra.
  4. Coleu la salsa amb un colador xinès, escalfeu-la i afegiu-hi una cullerada de Maizena diluïda amb aigua, per lligar-la.
  5. Renteu els moniatos, salpebreu-los, emboliqueu-los amb paper de plata i feu-los coure al forn, 40 min, a 190 ºC.
  6. Traieu-ne la pell i feu-ne puré, afegint-hi la mantega, sal i pebre.
  7. Esmicoleu les costelles amb les mans i serviu-les sobre el puré de moniato, amb una mica de salsa i romaní fresc .

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto