Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la confitura de moniato: coeu el moniato al forn a 190 ºC fins que sigui tou. Deixeu-ho refredar i peleu-ho.
  2. Tritureu amb el túrmix el moniato, el sucre i l’aigua. Poseu-ho en un cassó juntament amb la canyella i la pell de llimona. Coeu-ho a foc baix durant 30 min, remenant-ho de tant en tant per tal que no s’enganxi.
  3. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho. 
  4. Per als pastissets: barregeu els líquids i afegiu-los a la farina. Quan quedi una massa homogènia, feu boletes amb la massa (d’uns 40 g) i estireu-les entre dos papers de forn.
  5. Farciu la massa amb la confitura. Doblegueu el pastisset i segelleu la vora amb una forquilla.
  6. Coeu-los al forn a 180 ºC uns 30 min fins que siguin daurats. Traieu-los del forn i arrebosseu-los amb sucre. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto