Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la confitura de moniato: coeu el moniato al forn a 190 ºC fins que sigui tou. Deixeu-ho refredar i peleu-ho.
  2. Tritureu amb el túrmix el moniato, el sucre i l’aigua. Poseu-ho en un cassó juntament amb la canyella i la pell de llimona. Coeu-ho a foc baix durant 30 min, remenant-ho de tant en tant per tal que no s’enganxi.
  3. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho. 
  4. Per als pastissets: barregeu els líquids i afegiu-los a la farina. Quan quedi una massa homogènia, feu boletes amb la massa (d’uns 40 g) i estireu-les entre dos papers de forn.
  5. Farciu la massa amb la confitura. Doblegueu el pastisset i segelleu la vora amb una forquilla.
  6. Coeu-los al forn a 180 ºC uns 30 min fins que siguin daurats. Traieu-los del forn i arrebosseu-los amb sucre. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: