Consells de cuina La Vanguardia

10 receptes de rostits

Els rostits no només es mengen per festa major, sinó que els podeu preparar per al dia a dia i amb qualsevol tipus de tall! Carn o peix, tots són benvinguts!

CUINA.CAT

30/11/2017
01 Rostit de festa major

Rostit de festa major

Rostit de festa major

Botifarres, costelles de porc i ànec. Aquest rostit és tan complet que és digne de ser preparat per celebrar alguna cosa important. Brindeu amb un bon cava i... salut!

Llegiu la recepta completa

02 Rap rostit amb gambes

Rap rostit amb gambes

Rap rostit amb gambes

Mercè Navarro ens proposa aquest plat mariner que, cuinat amb un rap i unes gambes fresques, us sortirà boníssim! A més, és lleuger i ideal per als qui no voleu excedir-vos en calories. 

Llegiu la recepta completa

03 Garrí rostit amb mango

Garrí rostit amb mango Becky Lawton

Garrí rostit amb mango

Contrasteu el potent gust de la carn del porc amb el toc cítric i exòtic del mango. La combinació és curiosa i fins i tot podeu fer una salsa amb els talls de mango i afegir-la per sobre del garrí!

Llegiu la recepta completa

04 Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

Aquest conill endolcit per la reducció de fruits vermells se us desfarà a la boca. El suc no només li dona sabor, sinó que aporta també la textura melosa i tendra que és tan difícil d'aconseguir a vegades en un rostit.

Llegiu la recepta completa

05 Pernil rostit amb sucre glacejat

Pernil rostit amb sucre glacejat Becky Lawton

Pernil rostit amb sucre glacejat

Aquest pernil rostit amb sidra i sucre morè de canya el podeu prendre fred o calent. Així que si us en sobra no patiu, el dia següent serà igual de bo i sense haver d'escalfar-lo! Fresc us recordarà al pernil de les Canàries.

Llegiu la recepta completa

06 Ànec rostit amb arròs salvatge

Ànec rostit amb arròs salvatge

Ànec rostit amb arròs salvatge

L'ànec, si està ben fet, és sempre un èxit assegurat. I si l'acompanyeu d'un bon arròs salvatge, li donarà el toc informal ideal! 

Llegiu la recepta completa

07 Ànec rostit amb prunes i pinyons

Ànec rostit amb prunes i pinyons

Ànec rostit amb prunes i pinyons

Tasteu aquest ànec rostit amb prunes i pinyons, un plat que demostra com la fruita va més enllà de les postres! Per aquesta recepta tingueu cura a l'hora de marcar l'ànec, no us distraieu i calculeu bé el temps!

Llegiu la recepta completa

08 Bacallà confitat amb rostit català

Bacallà confitat amb rostit català

Bacallà confitat amb rostit català

Si voleu preparar una recepta de les sempre, tradicional i amb els sabors autèntics de la nostra cuina, proveu de fer aquest bacallà confitat amb un bon rostit català. No hi ha millor base en què pugui descansar aquesta peça de peix!

Llegiu la recepta completa

09 Conill rostit amb arròs basmati i bolets

Conill rostit amb arròs basmati i bolets

Conill rostit amb arròs basmati i bolets

Aquest conill és complet perquè aporta carbohidrats, proteïna i verdures en un mateix plat. A més, és deliciós perquè aprofita productes de temporada com els bolets! És ara quan són més bons, així que aprofiteu!

Llegiu la recepta completa

10

Tall rodó de tonyina rostit

La tonyina és el peix que més s'assembla a les carns, per gust, textura i per aparença. No us encanteu coent la tonyina a la planxa, ja que amb una volta i volta en tindreu suficient!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto