Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu l’ànec sencer i separeu-lo en dues parts, salpebreu-lo i lligueu-lo tot fent un tronc sobre ell mateix. Marqueu els dos trossos lligats ben rossos en una cassola i reserveu-los.
  2. A la mateixa cassola, poseu-hi les carcasses d’ànec i rossegeu-les. Desglaceu-les amb el vi ranci i afegiu-hi les verdures tallades a trossos. Deixeu-ho sofregir fins que estigui ben ros, cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir 2 h o fins que redueixi a la meitat. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu els troncs d’ànec al forn. Aneu-los rossejant i afegint-hi el brou d’ànec de mica en mica, 1 h i 30 min. Després, afegiu-hi les prunes a trossos i els pinyons. Acabeu-ho de coure. Si queda molt sec poseu-hi una mica més de brou d’ànec.
  4. Retireu els fils de lligar la carn i talleu-la a racions. Poseu els talls d’ànec a sobre d’un tros de pa de prunes i salseu-los amb la salsa, les prunes i els pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto