Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu l’ànec (també conegut amb el nom de canetó). Poseu l’all a l’interior amb mantega, brideu-lo i salpebreu-lo. Rostiu-lo durant 45 min a uns 190 ºC i reserveu-lo.
  2. Coeu l’arròs amb aigua i escorreu-lo. Tot seguit, salteu l’arròs amb l’escalunya i el gingebre.
  3. Fora del foc, afegiu-hi la ruca. Talleu l’ànec recuperant tots els sucs per fer una mica de salsa. Presenteu el plat amb l’arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: