Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu el pernil en una cassola gran i cobriu-ho amb aigua freda.
  2. Porteu-ho a ebullició i afegiu-hi aigua.
  3. Afegiu-hi el llorer, mitja cullerada de pebre negre en gra, la ceba amb claus d'olor, 500 ml de sidra i aigua fins a cobrir-ho bé.
  4. Porteu-ho a ebullició i deixeu-ho coure a foc lent 1h. Traieu el pernil i deixeu-lo refredar.
  5. Retireu-ne la pell, després de marcar el greix en formes de diamants amb un ganivet molt ben esmolat.
  6. Inseriu claus d'olor a cada diamant i cobriu-ho amb mostassa per sobre i després empolsineu el sucre per sobre.
  7. Poseu-ho en un recipient per rostir, afegiu-hi 250 ml de sidra i poseu-ho al forn calent a 200ºC, fins que quedi cruixent per sobre, 45 min.
  8. Ruixeu-ho amb sidra durant la cocció.

CONSELLS

Opcionalment, serviu-ho amb verdures al gust, patates bullides i una salsa blanca amb julivert. Es pot prendre fred el dia següent com un pernil de Canàries. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto