Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el pernil en una cassola gran i cobriu-ho amb aigua freda.
  2. Porteu-ho a ebullició i afegiu-hi aigua.
  3. Afegiu-hi el llorer, mitja cullerada de pebre negre en gra, la ceba amb claus d'olor, 500 ml de sidra i aigua fins a cobrir-ho bé.
  4. Porteu-ho a ebullició i deixeu-ho coure a foc lent 1h. Traieu el pernil i deixeu-lo refredar.
  5. Retireu-ne la pell, després de marcar el greix en formes de diamants amb un ganivet molt ben esmolat.
  6. Inseriu claus d'olor a cada diamant i cobriu-ho amb mostassa per sobre i després empolsineu el sucre per sobre.
  7. Poseu-ho en un recipient per rostir, afegiu-hi 250 ml de sidra i poseu-ho al forn calent a 200ºC, fins que quedi cruixent per sobre, 45 min.
  8. Ruixeu-ho amb sidra durant la cocció.

CONSELLS

Opcionalment, serviu-ho amb verdures al gust, patates bullides i una salsa blanca amb julivert. Es pot prendre fred el dia següent com un pernil de Canàries. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: