Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus, poseu-la a rostir en una cassola sense oli fins que deixi anar el greix i es torri. Afegiu-hi la cansalada i la botifarra blanca tallada. Afegiu-hi la picada i deixeu-ho guisar 20 min.
  2. Mentrestant, poseu la fruita seca a marinar amb moscatell i reserveu-ho.
  3. Peleu la poma, talleu-la a quarts i salteu-la amb la mantega i el sucre cremat. Quan ja tingueu el guisat a punt, afegiu-hi la fruita seca amb el moscatell i deixeu-ho reduir.
  4. Afegiu-hi la botifarra negra tallada, els espinacs i la poma, i deixeu-ho 5 min més.
  5. A part, en una cassola poseu l’oli en fred, els alls, la ceba i els bitxos i poseu-ho a bullir. Un cop arrenqui el bull, deixeu que els alls es confitin; al cap de 5-6 min, afegiu-hi el bacallà i retireu-ho del foc. Espereu que el bacallà agafi temperatura i aleshores ja ho podreu servir. Poseu la catalana al fons del plat i al damunt el bacallà confitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto