Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus, poseu-la a rostir en una cassola sense oli fins que deixi anar el greix i es torri. Afegiu-hi la cansalada i la botifarra blanca tallada. Afegiu-hi la picada i deixeu-ho guisar 20 min.
  2. Mentrestant, poseu la fruita seca a marinar amb moscatell i reserveu-ho.
  3. Peleu la poma, talleu-la a quarts i salteu-la amb la mantega i el sucre cremat. Quan ja tingueu el guisat a punt, afegiu-hi la fruita seca amb el moscatell i deixeu-ho reduir.
  4. Afegiu-hi la botifarra negra tallada, els espinacs i la poma, i deixeu-ho 5 min més.
  5. A part, en una cassola poseu l’oli en fred, els alls, la ceba i els bitxos i poseu-ho a bullir. Un cop arrenqui el bull, deixeu que els alls es confitin; al cap de 5-6 min, afegiu-hi el bacallà i retireu-ho del foc. Espereu que el bacallà agafi temperatura i aleshores ja ho podreu servir. Poseu la catalana al fons del plat i al damunt el bacallà confitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto