Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el garrí i marineu-lo en una barreja de sucre, sal i pebre vermell, 1 h 30 min, perquè perdi el fort gust de porc.
  2. Renteu les peces i poseu-les en una safata de forn. Coeu-les a baixa temperatura: 5-6 h, a 120-140 ºC.
  3. Banyeu el porc, de mica en mica, amb el brou de vedella, perquè no s’assequi.
  4. Apugeu el forn a 180 ºC, 40 min abans de servir-lo, perquè la pell quedi cruixent.
  5. En acabar, afegiu el got de vi blanc a la safata del forn, per lligar els sucs despresos pel garrí.
  6. Serviu-ho amb unes làmines fines de mango.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto