Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu el garrí i marineu-lo en una barreja de sucre, sal i pebre vermell, 1 h 30 min, perquè perdi el fort gust de porc.
  2. Renteu les peces i poseu-les en una safata de forn. Coeu-les a baixa temperatura: 5-6 h, a 120-140 ºC.
  3. Banyeu el porc, de mica en mica, amb el brou de vedella, perquè no s’assequi.
  4. Apugeu el forn a 180 ºC, 40 min abans de servir-lo, perquè la pell quedi cruixent.
  5. En acabar, afegiu el got de vi blanc a la safata del forn, per lligar els sucs despresos pel garrí.
  6. Serviu-ho amb unes làmines fines de mango.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto