Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de terrissa poseu a escalfar l’oli i el llard. Un cop calent, poseu-hi les cebes tallades a tires fines, els dos grans d’all, el llorer i la canyella amb una mica de sal i pebre, i deixeu que es vagi rostint. A mitja cocció, afegiu-hi el tall rodó de tonyina, els dos tomàquets i salpebreu-ho. Deixeu-ho coure a foc alegre, enrossint-lo per tots costats de forma ràpida. Un cop presenti un ros homogeneïtzat, incorporeu-hi el vi ranci, deixeu-lo uns 5 min tot girant el tall rodó.
  2. Traieu la tonyina de la cassola i deixeu la resta dels ingredients a foc moderat, que es vagin acabant de coure i s’evapori el vi. Es pot servir tebi o fred, tallant el llom a rodanxes com si fos un rodó de carn i posant-li per sobre una mica de l’oli del rostit o, si ho preferiu, passant totes les verdures del rostit pel colador xinès perquè la salsa quedi més untuosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto