Troba la teva recepta

11 plats nadalencs lleugers

Són receptes tradicionals de Nadal, però amb alguns ingredients menys calòrics dels que se solen utilitzar

CUINA.CAT

13/12/2018
01 Langosta al horno

Langosta al horno Becky Lawton

Llagosta al forn

Aquestes llagostes fetes al forn no són gens calòriques i, a més, són senzilles de fer, ja que només haureu de tenir cura de treure-les a punt per evitar que es ressequin. Mentrestant, podeu preparar el primer plat i així optimitzeu el temps!

Llegiu la recepta completa

02 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs Becky Lawton

Canelons d'espinacs

Si voleu reduir càlories, aquests canelons substitueixen la pasta per una massa feta d'espinacs, verda i amb molta fibra. A més, aquesta recepta és ideal per preparar als més petits i ensenyar-los a menjar verdura d'una manera més original!

Llegiu la recepta completa

Per cert, si aquesta us ha agradat, també us plauran aquests canelons de verdures.

03 Pollastre de Nadal al forn

Pollastre de Nadal al forn

Pollastre de Nadal al forn

El forn és una de les tècniques més saludables per cuinar els ingredients, ja que evita fregits i excessos d'oli innecessaris. A més, el pollastre és una de les carns blanques més pures i menys greixoses. Feu aquesta recepta com a segon plat per Nadal! Encara us ho esteu pensant? 

Llegiu la recepta completa

04 Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans Becky Lawton

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Combinar proteïnes animals, com la botifarra o els escamarlans, amb les proteïnes vegetals, com els pèsols, és una idea genial per a la bona absorció de nutrients. A més, aquesta recepta pot servir com a plat únic!

Llegiu la recepta completa

05 Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Aquesta sopa substitueix els galets blancs tradicionals pels d'espelta. Aquest cereal, comparat amb el blat normal, té un percentatge major de fibra, vitamines i minerals i és més saludable per al nostre organisme.

Llegiu la recepta completa

06

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

07 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

08 Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Amb mandonguilles, cert, però de pollastre.

Llegiu la recepta completa.

09

Per Nadal no tot han de ser rostits potens, també es pot optar per fer plats lleugers però igualment deliciosos, com aquest pit de pollastre confitat amb mango i olives negres. Per fer-lo haureu de confitar la carn al forn, batre el mango per fer-ne puré i barrejar polpa d'olives amb l'oli del confitat. El resultat serà un plat tendre amb sabors mediterranis i tropicals.

Llegiu la recepta completa

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto