Troba la teva recepta

11 plats nadalencs lleugers

Són receptes tradicionals de Nadal, però amb alguns ingredients menys calòrics dels que se solen utilitzar

CUINA.CAT

13/12/2018
01 Llagosta al forn

Llagosta al forn Becky Lawton

Llagosta al forn

Aquestes llagostes fetes al forn no són gens calòriques i, a més, són senzilles de fer, ja que només haureu de tenir cura de treure-les a punt per evitar que es ressequin. Mentrestant, podeu preparar el primer plat i així optimitzeu el temps!

Llegiu la recepta completa

02 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs Becky Lawton

Canelons d'espinacs

Si voleu reduir càlories, aquests canelons substitueixen la pasta per una massa feta d'espinacs, verda i amb molta fibra. A més, aquesta recepta és ideal per preparar als més petits i ensenyar-los a menjar verdura d'una manera més original!

Llegiu la recepta completa

Per cert, si aquesta us ha agradat, també us plauran aquests canelons de verdures.

03 Pollastre de Nadal al forn

Pollastre de Nadal al forn

Pollastre de Nadal al forn

El forn és una de les tècniques més saludables per cuinar els ingredients, ja que evita fregits i excessos d'oli innecessaris. A més, el pollastre és una de les carns blanques més pures i menys greixoses. Feu aquesta recepta com a segon plat per Nadal! Encara us ho esteu pensant? 

Llegiu la recepta completa

04 Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans Becky Lawton

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Combinar proteïnes animals, com la botifarra o els escamarlans, amb les proteïnes vegetals, com els pèsols, és una idea genial per a la bona absorció de nutrients. A més, aquesta recepta pot servir com a plat únic!

Llegiu la recepta completa

05 Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Aquesta sopa substitueix els galets blancs tradicionals pels d'espelta. Aquest cereal, comparat amb el blat normal, té un percentatge major de fibra, vitamines i minerals i és més saludable per al nostre organisme.

Llegiu la recepta completa

06

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

07 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

08 Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Amb mandonguilles, cert, però de pollastre.

Llegiu la recepta completa.

09

Per Nadal no tot han de ser rostits potens, també es pot optar per fer plats lleugers però igualment deliciosos, com aquest pit de pollastre confitat amb mango i olives negres. Per fer-lo haureu de confitar la carn al forn, batre el mango per fer-ne puré i barrejar polpa d'olives amb l'oli del confitat. El resultat serà un plat tendre amb sabors mediterranis i tropicals.

Llegiu la recepta completa

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto