Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell dels pits de pollastre i poseu-los en una cassola amb els alls sense pelar, sal i pebre, i cobriu-los amb oli. Confiteu-los lentament al forn 3 h, a 90 ºC, que quedin ben tendres.
  2. Peleu el mango i tritureu-lo amb una mica d’aigua. Si no és gaire madur, poseu-hi una mica de sucre.
  3. Lamineu els pits de pollastre i emplateu-los. 
  4. Al voltant, poseu un cordó de puré de mango, els alls pelats tebis i la ruca.
  5. Barregeu la polpa de les olives amb un parell de cullerades d’oli del confitat i feu-ne un cordó al plat. Acabeu-ho amb un xic de porradell picat i escates de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: