Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu el pollastre amb llard i salpebreu-lo. Poseu-lo en una rostidora fonda, juntament amb oli i llard. Afegiu-hi les herbes, les cebes tallades grosses, un tros de la beina d’una canyella i un bon raig de conyac.
  2. Amb el forn ja calent, poseu-lo a la rostidora tapada durant 2 o 3 h (depenent del pes del pollastre: calculeu 1 h per quilo). Comproveu-ne la cocció, i una estona abans poseu totes les fruites que us agradin i que ja tindreu preparades.
  3. Nota: també podeu fer la mateixa recepta amb un pollastre farcit amb préssec sec, panses, pinyons enrossits a la paella amb llard, prunes seques remullades i orellanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: