Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als canelons: en un robot de cuina, tritureu els espinacs amb l’all, amb cura perquè no treguin aigua.
  2. Afegiu-hi l’alvocat i continueu triturant-ho amb cura, fins a aconseguir una massa. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera.
  3. Per a l’acompanyament: remulleu els tomàquets secs amb aigua tèbia 2 h. Traieu el pinyol de les olives i talleu-les petites.
  4. Escorreu els tomàquets, talleu-los a làmines i marineu-los amb l’oli d’oliva i l’alfàbrega seca.
  5. En el moment de servir-ho, afegiu-hi les olives negres.
  6. Per a la ceba caramel·litzada: peleu la ceba i talleu-la a làmines fines. En un recipient, poseu la ceba, l’oli d’oliva, la salsa de soja i l’atzavara. Marineu-ho com més dies millor, perquè agafin gust. Reserveu-ho a la nevera.

MUNTATGE

  1. Amb un aparell manual de fer sushi (Perfect Roll de Leifheit), construïu els canelons i aneu-los col·locant als plats.
  2. Al costat, poseu-hi els tomàquets, la ceba i les olives. Opcionalment, afegiu-hi per sobre una mica de beixamel vegana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

25 oct - 01 mar

VII Ruta Gastronòmica de Cabrils

L'Associació d'Hostalers de Cabrils organitza la 7a Ruta Gastronòmica del municipi, que es celebra del...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto