Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als canelons: en un robot de cuina, tritureu els espinacs amb l’all, amb cura perquè no treguin aigua.
  2. Afegiu-hi l’alvocat i continueu triturant-ho amb cura, fins a aconseguir una massa. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera.
  3. Per a l’acompanyament: remulleu els tomàquets secs amb aigua tèbia 2 h. Traieu el pinyol de les olives i talleu-les petites.
  4. Escorreu els tomàquets, talleu-los a làmines i marineu-los amb l’oli d’oliva i l’alfàbrega seca.
  5. En el moment de servir-ho, afegiu-hi les olives negres.
  6. Per a la ceba caramel·litzada: peleu la ceba i talleu-la a làmines fines. En un recipient, poseu la ceba, l’oli d’oliva, la salsa de soja i l’atzavara. Marineu-ho com més dies millor, perquè agafin gust. Reserveu-ho a la nevera.

MUNTATGE

  1. Amb un aparell manual de fer sushi (Perfect Roll de Leifheit), construïu els canelons i aneu-los col·locant als plats.
  2. Al costat, poseu-hi els tomàquets, la ceba i les olives. Opcionalment, afegiu-hi per sobre una mica de beixamel vegana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto