Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als canelons: en un robot de cuina, tritureu els espinacs amb l’all, amb cura perquè no treguin aigua.
  2. Afegiu-hi l’alvocat i continueu triturant-ho amb cura, fins a aconseguir una massa. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera.
  3. Per a l’acompanyament: remulleu els tomàquets secs amb aigua tèbia 2 h. Traieu el pinyol de les olives i talleu-les petites.
  4. Escorreu els tomàquets, talleu-los a làmines i marineu-los amb l’oli d’oliva i l’alfàbrega seca.
  5. En el moment de servir-ho, afegiu-hi les olives negres.
  6. Per a la ceba caramel·litzada: peleu la ceba i talleu-la a làmines fines. En un recipient, poseu la ceba, l’oli d’oliva, la salsa de soja i l’atzavara. Marineu-ho com més dies millor, perquè agafin gust. Reserveu-ho a la nevera.

MUNTATGE

  1. Amb un aparell manual de fer sushi (Perfect Roll de Leifheit), construïu els canelons i aneu-los col·locant als plats.
  2. Al costat, poseu-hi els tomàquets, la ceba i les olives. Opcionalment, afegiu-hi per sobre una mica de beixamel vegana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: