Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als canelons: en un robot de cuina, tritureu els espinacs amb l’all, amb cura perquè no treguin aigua.
  2. Afegiu-hi l’alvocat i continueu triturant-ho amb cura, fins a aconseguir una massa. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera.
  3. Per a l’acompanyament: remulleu els tomàquets secs amb aigua tèbia 2 h. Traieu el pinyol de les olives i talleu-les petites.
  4. Escorreu els tomàquets, talleu-los a làmines i marineu-los amb l’oli d’oliva i l’alfàbrega seca.
  5. En el moment de servir-ho, afegiu-hi les olives negres.
  6. Per a la ceba caramel·litzada: peleu la ceba i talleu-la a làmines fines. En un recipient, poseu la ceba, l’oli d’oliva, la salsa de soja i l’atzavara. Marineu-ho com més dies millor, perquè agafin gust. Reserveu-ho a la nevera.

MUNTATGE

  1. Amb un aparell manual de fer sushi (Perfect Roll de Leifheit), construïu els canelons i aneu-los col·locant als plats.
  2. Al costat, poseu-hi els tomàquets, la ceba i les olives. Opcionalment, afegiu-hi per sobre una mica de beixamel vegana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto