Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als pèsols: en una cocota amb una mica d’oli d’oliva, ofegueu la ceba i els alls tendres, tallats molt fins, fins que estiguin confitats. Afegiu-hi els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent, 10 min.
  2. Per a la botifarra negra: traieu la pell de la botifarra, engruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent, a la paella.
  3. Flamegeu-ho amb anís i premseu-ho en una safata petita, folrada amb paper film. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Netegeu els calamars traient-los la pell i l’interior.
  5. Talleu-los per la meitat i, amb l’ajuda d’un ganivet, feu-ne talls transversals.
  6. Marqueu-los en una paella molt calenta, amb una mica d’oli. Poseu-los uns minuts dins la cocota, amb els pèsols.

MUNTATGE

  • Desemmotlleu la botifarra negra, talleu-la en quatre daus iguals i marqueu-los a la paella ben calenta, pels dos costats.
  • Serviu els pèsols amb els calamarsons, un dau de botifarra negra, la menta fresca i una flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: