Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als pèsols: en una cocota amb una mica d’oli d’oliva, ofegueu la ceba i els alls tendres, tallats molt fins, fins que estiguin confitats. Afegiu-hi els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent, 10 min.
  2. Per a la botifarra negra: traieu la pell de la botifarra, engruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent, a la paella.
  3. Flamegeu-ho amb anís i premseu-ho en una safata petita, folrada amb paper film. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Netegeu els calamars traient-los la pell i l’interior.
  5. Talleu-los per la meitat i, amb l’ajuda d’un ganivet, feu-ne talls transversals.
  6. Marqueu-los en una paella molt calenta, amb una mica d’oli. Poseu-los uns minuts dins la cocota, amb els pèsols.

MUNTATGE

  • Desemmotlleu la botifarra negra, talleu-la en quatre daus iguals i marqueu-los a la paella ben calenta, pels dos costats.
  • Serviu els pèsols amb els calamarsons, un dau de botifarra negra, la menta fresca i una flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

28 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

28 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

28-29 mai

7a edició de Free From Functional Food & Health Ingredients

Torna la Free From Functional Food & Health Ingredients, l'esdeveniment líder en alimentació ecològica,...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto