Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als pèsols: en una cocota amb una mica d’oli d’oliva, ofegueu la ceba i els alls tendres, tallats molt fins, fins que estiguin confitats. Afegiu-hi els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent, 10 min.
  2. Per a la botifarra negra: traieu la pell de la botifarra, engruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent, a la paella.
  3. Flamegeu-ho amb anís i premseu-ho en una safata petita, folrada amb paper film. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Netegeu els calamars traient-los la pell i l’interior.
  5. Talleu-los per la meitat i, amb l’ajuda d’un ganivet, feu-ne talls transversals.
  6. Marqueu-los en una paella molt calenta, amb una mica d’oli. Poseu-los uns minuts dins la cocota, amb els pèsols.

MUNTATGE

  • Desemmotlleu la botifarra negra, talleu-la en quatre daus iguals i marqueu-los a la paella ben calenta, pels dos costats.
  • Serviu els pèsols amb els calamarsons, un dau de botifarra negra, la menta fresca i una flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto