Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als pèsols: en una cocota amb una mica d’oli d’oliva, ofegueu la ceba i els alls tendres, tallats molt fins, fins que estiguin confitats. Afegiu-hi els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent, 10 min.
  2. Per a la botifarra negra: traieu la pell de la botifarra, engruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent, a la paella.
  3. Flamegeu-ho amb anís i premseu-ho en una safata petita, folrada amb paper film. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Netegeu els calamars traient-los la pell i l’interior.
  5. Talleu-los per la meitat i, amb l’ajuda d’un ganivet, feu-ne talls transversals.
  6. Marqueu-los en una paella molt calenta, amb una mica d’oli. Poseu-los uns minuts dins la cocota, amb els pèsols.

MUNTATGE

  • Desemmotlleu la botifarra negra, talleu-la en quatre daus iguals i marqueu-los a la paella ben calenta, pels dos costats.
  • Serviu els pèsols amb els calamarsons, un dau de botifarra negra, la menta fresca i una flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto