Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les mandonguilles: Poseu la carn picada de pollastre amb un bol i barregeu-la amb l'all picat, el julivert i una mica de sal i pebre. Barregeu-ho tot fins que tingui la consistència desitjada. Feu-ne minimandonguilles, enfarineu-les i reserveu-les.
  2. Renteu el mill en un colador per treure'n les impureses fins que l'aigua surti completament transparent. Escoreu-ho bé i torreu-lo lleugerament a la cassola, sense oli, 5-6 min.
  3. Afegiu a la cassola el Caldo de Nadal Aneto. Quan comenci a bullir, afegiu-hi les mandonguilles i deixeu-les coure a foc baix, 15 min.
  4. Afegiu les verdures picades i els cigrons cuits i deixeu-ho bullir 12 min per acabar de coure les verdures. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: