Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les mandonguilles: Poseu la carn picada de pollastre amb un bol i barregeu-la amb l'all picat, el julivert i una mica de sal i pebre. Barregeu-ho tot fins que tingui la consistència desitjada. Feu-ne minimandonguilles, enfarineu-les i reserveu-les.
  2. Renteu el mill en un colador per treure'n les impureses fins que l'aigua surti completament transparent. Escoreu-ho bé i torreu-lo lleugerament a la cassola, sense oli, 5-6 min.
  3. Afegiu a la cassola el Caldo de Nadal Aneto. Quan comenci a bullir, afegiu-hi les mandonguilles i deixeu-les coure a foc baix, 15 min.
  4. Afegiu les verdures picades i els cigrons cuits i deixeu-ho bullir 12 min per acabar de coure les verdures. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto