Troba la teva recepta

7 cremes de carbassa sorprenents

Amb taronja, rom i vainilla, amb vieires, amb poma, amb pipes i crispetes... Us proposem unes receptes diferents fetes amb un dels productes estrella de la temporada

CUINA.CAT

09/10/2018
01 Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla

Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla Becky Lawton

Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla

Quan arriba al tardor, sempre ve de gust una crema de verdures calenta per recuperar la temperatura. Per fer aquesta, cal desglaçar amb rom la carbassa cuita al forn i posar-hi vainilla. El resultat? Una crema dolça i aromatitzada apta per a tots els paladars, fins i tot per als vegans i els vegetarians.

Llegiu la recepta completa

02 Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma

La poma és una fruita ideal per afegir a cremes de verdures, ja que cuinada és cremosa i potencia la seva dolçor. Miquel Àngel Roque no dubta de les possibilitats de combinar aquest fruit amb la carbassa i us proposa una recepta de productes de temporada. A més, opta per condimentar-la amb cúrcuma i nou moscada per afegir-hi un toc asiàtic.

Llegiu la recepta completa

03 Crema de carbassa amb pipes i crispetes

Crema de carbassa amb pipes i crispetes

Crema de carbassa amb pipes i crispetes

Us agrada més el gust salat d'unes crispetes al cinema o el dolç d'unes pipes garapinyades en una fira? Doncs aquí teniu la recepta definitiva per a la vostra indecisió! Feu un cop d'ull a aquesta recepta d'Ada Parellada. Segur que els més petits de la casa se sorprenen!

Llegiu la recepta completa

04 Crema de carbassa amb vieires

Crema de carbassa amb vieires

Crema de carbassa amb vieires

El cap de setmana és un moment magnífic per tastar noves elaboracions, tothom té més temps per experimentar amb nous productes. Si teniu alguna reunió familiar o un sopar amb amics i voleu quedar com uns grans cuiners, atreviu-vos a fer aquesta crema de carbassa amb vieires. Aquest mol·lusc típic de Galícia és deliciós i donarà un toc elegant als vostres plats. 

Llegiu la recepta completa

05 Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles

Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles

Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles

Jordi Vilà ens proposa en aquest plat una recepta d'aprofitament, ja que no llença a les escombraries les pipes de la carbassa, sinó que les afegeix pel damunt la crema com a cruixent. A més, hi afegeix navalles, una excel·lent font de proteïnes saludables: són baixes en greixos i calories.

Llegiu la recepta completa

06 Crema de carbassa ecològica amb comí

Crema de carbassa ecològica amb comí Becky Lawton

Crema de carbassa ecològica amb comí

El comí és una espècia amb una aroma particular i és especialment recomanable per a les digestions lentes, ja que redueix la producció de gasos en l'organisme i ajuda a la flora intestinal. Feu aquesta crema emulsionada com a entrant, si el menú que ve a continuació conté plats forts com guisats o pasta amb salses denses.  

Llegiu la recepta completa

07 Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo

El portobel·lo és un bolet de la família del xampinyó, molt nutritiu i baix en calories. Per aquest motiu, aquesta crema de carbassa és una opció perfecta per a tots aquells que segueixen una dieta saludable i equilibrada. És una recepta que es fa en menys de 30 minuts i necessita molt pocs ingredients. Animeu-vos a cuinar-la!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto