Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu, peleu i talleu a trossets la carbassa, la patata i els bolets.
  2. Talleu fina la ceba.
  3. Poseu en una cassola, tapada, la carbassa, la ceba i els bolets amb unes gotes d’oli i un pessic de comí, 9 min. Reserveu alguns bolets saltats per acabar el plat.
  4. Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho 15 min.
  5. Tritureu-ho, rectifiqueu-ho de sal i pebre acabat de moldre i serviu-ho amb unes pipes de carbassa torrades per sobre i una mica de porradell.

NOTA
El portobel·lo pertany a la família del xampinyó. És nutritiu, baix en calories i molt ric en potassi, un mineral que ajuda a reduir la retenció de líquids.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto