Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a daus de 3 cm de costat.
  2. En una cocota poseu la mantega i un raig d'oli d'oliva i enrossiu-hi la carbassa a foc mitjà-fort. Ha d'adquirir un color lleugerament torrat. Reserveu-la.
  3. A la mateixa cocota, sofregiu la ceba i el porro tallats a la juliana. Afegiu-hi també una mica de sal.
  4. Quan la verdura s'hagi estovat, condimenteu-la amb la nou moscada i la cúrcuma. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu la carbassa a la cocota. Afegiu-hi també la poma pelada i tallada a daus. Cobriu-ho tot amb el brou de pollastre i deixeu que cogui uns 25 min.
  5. Passat el temps, tritureu-ho amb el túrmix i afegiu-hi la llet evaporada. Rectifiqueu-ho de sal, si fos necessari.
  6. Serviu la crema en unes minicocotes i per acabar-ho poseu uns trossos de formatge feta i un bitxo picat. Finalment, decoreu-ho amb un rajolí d'oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto