Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a daus de 3 cm de costat.
  2. En una cocota poseu la mantega i un raig d'oli d'oliva i enrossiu-hi la carbassa a foc mitjà-fort. Ha d'adquirir un color lleugerament torrat. Reserveu-la.
  3. A la mateixa cocota, sofregiu la ceba i el porro tallats a la juliana. Afegiu-hi també una mica de sal.
  4. Quan la verdura s'hagi estovat, condimenteu-la amb la nou moscada i la cúrcuma. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu la carbassa a la cocota. Afegiu-hi també la poma pelada i tallada a daus. Cobriu-ho tot amb el brou de pollastre i deixeu que cogui uns 25 min.
  5. Passat el temps, tritureu-ho amb el túrmix i afegiu-hi la llet evaporada. Rectifiqueu-ho de sal, si fos necessari.
  6. Serviu la crema en unes minicocotes i per acabar-ho poseu uns trossos de formatge feta i un bitxo picat. Finalment, decoreu-ho amb un rajolí d'oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

23 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto