Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a daus de 3 cm de costat.
  2. En una cocota poseu la mantega i un raig d'oli d'oliva i enrossiu-hi la carbassa a foc mitjà-fort. Ha d'adquirir un color lleugerament torrat. Reserveu-la.
  3. A la mateixa cocota, sofregiu la ceba i el porro tallats a la juliana. Afegiu-hi també una mica de sal.
  4. Quan la verdura s'hagi estovat, condimenteu-la amb la nou moscada i la cúrcuma. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu la carbassa a la cocota. Afegiu-hi també la poma pelada i tallada a daus. Cobriu-ho tot amb el brou de pollastre i deixeu que cogui uns 25 min.
  5. Passat el temps, tritureu-ho amb el túrmix i afegiu-hi la llet evaporada. Rectifiqueu-ho de sal, si fos necessari.
  6. Serviu la crema en unes minicocotes i per acabar-ho poseu uns trossos de formatge feta i un bitxo picat. Finalment, decoreu-ho amb un rajolí d'oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto