Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu la carbassa en 8 o 10 parts i, sense pelar-la, poseu-la a escalivar al forn, coberta amb paper d’alumini, a una temperatura de 200 ºC durant 1 h i 30 min, aproximadament. Passat aquest temps, traieu-la del forn, peleu-la i retireu-ne les llavors.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada a tires fines; quan ja sigui transparent, afegiu-hi la carbassa i deixeu-la coure a foc lent durant uns 20 min. Tot seguit, afegiu-hi una mica de brou vegetal i salpebreu-ho. Heu de triturar-ho tot fins que quedi cremós. Si cal, rectifiqueu-ho de sal i poseu-hi una mica més de brou. Al final del procés, afegiu-hi una mica de crema de llet. Perquè la crema us acabi de quedar fina, coleu-la.
  3. Muntatge: saleu les vieires i coeu-les a la planxa amb un petit raig d’oli. Poseu les vieires al centre i la crema al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto