Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, talleu la ceba a làmines i poseu-la en una cassola amb la mantega, a foc lent, uns 10 min. No ha d’agafar color.
  2. Mentre es cou la ceba, talleu la carbassa amb molta cura, perquè és molt dura. Si no controleu bé el ganivet, és millor que ho faci un adult.
  3. Afegiu la carbassa a la cassola, apugeu el foc, remeneu-ho una mica, perquè es torri lleugerament, i aboqueu-hi el brou a poc a poc.
  4. Feu-ho bullir uns 30 min. Passat aquet temps, salpebreu-ho i demaneu-ho a un adult que ho trituri fins que quedi una crema fina.
  5. Per a les pipes: aquest pas és imprescindible que el faci un adult, perquè el caramel crema moltíssim. En una cassoleta, poseu el sucre i una mica d’aigua. Quan es fongui el sucre, aboqueu-hi les pipes. Retireu-ho del foc i aneu-ho remenant fins que el sucre quedi ben enganxat a les pipes. Finalment, aboqueu-les sobre un paper de forn i deixeu que es refredin.
  6. Serviu la crema de carbassa calenta amb les pipes i unes crispetes d’acompanyament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

21 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

22 oct

Taller especial Dia de los muertos

Aquí, uns dels esdeveniments més festius de la tardor és la castanyada, una tradició antiga...

22 oct

X Monvínic Experience

El dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc del 51è Voll Damm Festival Internacional...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto