Troba la teva recepta

Preparació

  1. Obriu la carbassa per la meitat i traieu-ne les pipes, amb l’ajuda d’una cullera. Poseu-la en una safata per al forn.
  2. Escalfeu el forn a 190 ºC. Poseu-hi la carbassa amb la pela a sota i deixeu-la coure 40-45 min, fins que la polpa estigui tova.
  3. Traieu-la del forn, deixeu-la refredar una mica, peleu-la i reserveu-la per a preparar la crema.
  4. Peleu les cebes i piqueu-les a la brunesa. 
  5. Poseu una cassola amb oli a foc mitjà i ofegueu la ceba. Quan comenci a agafar color, desglaceu-la amb el rom i deixeu-ho coure 2-3 min, perquè s’evapori l’alcohol. Salpebreu-ho.
  6. Afegiu-hi la carbassa cuita a trossos, remeneu-ho bé i mulleu-ho amb el suc de taronja i el brou de verdures (o aigua).
  7. Poseu-hi mitja beina de vainilla oberta al llarg (rasqueu-ne la polpa de dins) i barregeu-ho bé.
  8. Deixeu-ho coure 10-12 min, a foc mitjà. 
  9. Traieu la beina de vainilla i tritureu-ho.
  10. Es pot colar la crema amb un colador xinès fi o bé servir-la directament, ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

22-23 nov

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià 2019

D’aquí a tres anys tindrà lloc la commemoració del 500è aniversari de l’estada...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto