Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu la carbassa per la meitat i traieu-ne les pipes, amb l’ajuda d’una cullera. Poseu-la en una safata per al forn.
  2. Escalfeu el forn a 190 ºC. Poseu-hi la carbassa amb la pela a sota i deixeu-la coure 40-45 min, fins que la polpa estigui tova.
  3. Traieu-la del forn, deixeu-la refredar una mica, peleu-la i reserveu-la per a preparar la crema.
  4. Peleu les cebes i piqueu-les a la brunesa. 
  5. Poseu una cassola amb oli a foc mitjà i ofegueu la ceba. Quan comenci a agafar color, desglaceu-la amb el rom i deixeu-ho coure 2-3 min, perquè s’evapori l’alcohol. Salpebreu-ho.
  6. Afegiu-hi la carbassa cuita a trossos, remeneu-ho bé i mulleu-ho amb el suc de taronja i el brou de verdures (o aigua).
  7. Poseu-hi mitja beina de vainilla oberta al llarg (rasqueu-ne la polpa de dins) i barregeu-ho bé.
  8. Deixeu-ho coure 10-12 min, a foc mitjà. 
  9. Traieu la beina de vainilla i tritureu-ho.
  10. Es pot colar la crema amb un colador xinès fi o bé servir-la directament, ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: