Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la carbassa, talleu-la per la meitat i traieu-ne les llavors. Talleu-la a trossets.
  2. Poseu una cassola al foc amb l’oli i, quan estigui calent, incorporeu-hi la carbassa i ofegueu-la uns 5 min.
  3. Afegiu el comí a la carbassa i ofegueu-ho 5 min més.
  4. Incorporeu-hi l’aigua, just fins a cobrir la carbassa, i i deixeu que s’evapori gairebé del tot. Afegiu-hi una mica de sal i repetiu el procés de l’aigua fins que la carbassa estigui cuita.
  5. Un cop cuita, tritureu la carbassa fins que quedi lligada i cremosa (si falta una mica més d’aigua, n’hi podeu afegir, però heu de tenir en compte que és una crema, no una sopa). Incorporeu-hi una mica més de sal, si cal.
  6. Per a l’emulsió: reserveu una mica de crema i rebaixeu-la amb una mica d’aigua, fins que sembli una sopa, i, amb la batedora, triturant per damunt del líquid, feu l’emulsió.
  7. Per decorar la crema, poseu-hi unes llavors de rosella per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

25 oct - 01 mar

VII Ruta Gastronòmica de Cabrils

L'Associació d'Hostalers de Cabrils organitza la 7a Ruta Gastronòmica del municipi, que es celebra del...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto