Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la carbassa, talleu-la per la meitat i traieu-ne les llavors. Talleu-la a trossets.
  2. Poseu una cassola al foc amb l’oli i, quan estigui calent, incorporeu-hi la carbassa i ofegueu-la uns 5 min.
  3. Afegiu el comí a la carbassa i ofegueu-ho 5 min més.
  4. Incorporeu-hi l’aigua, just fins a cobrir la carbassa, i i deixeu que s’evapori gairebé del tot. Afegiu-hi una mica de sal i repetiu el procés de l’aigua fins que la carbassa estigui cuita.
  5. Un cop cuita, tritureu la carbassa fins que quedi lligada i cremosa (si falta una mica més d’aigua, n’hi podeu afegir, però heu de tenir en compte que és una crema, no una sopa). Incorporeu-hi una mica més de sal, si cal.
  6. Per a l’emulsió: reserveu una mica de crema i rebaixeu-la amb una mica d’aigua, fins que sembli una sopa, i, amb la batedora, triturant per damunt del líquid, feu l’emulsió.
  7. Per decorar la crema, poseu-hi unes llavors de rosella per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto