Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a trossos. Tireu-hi un raig d’oli i rostiu-la al forn tapada dins d’una cassola a 200 ºC fins que punxant-la amb un ganivet noteu que estigui tendra.
  2. Introduïu-la en un pot (a la Thermomix), tritureu-la, i afegiu-hi l’oli a poc a poc i el brou fins que tingui una densitat de crema. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. En una cassola petita poseu l’oli i les pipes i escalfeu-ho a foc suau. Les que surin són les bones, les que s’han inflat. Traieu-les i poseu-les sobre un paper.
  4. Poseu una paella al foc i quan estigui calenta incorporeu-hi les navalles amb un raig d’oli i una punta de sal. Retireu-ho del foc. Amb l’ajuda d’un ganivet, retireu-ne els ventres.
  5. Muntatge: en un plat fondo, poseu la crema de carbassa calenta; al centre, les navalles, i pel damunt les pipes de carbassa inflades i un raig d’oli de fregir les pipes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: