Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a trossos. Tireu-hi un raig d’oli i rostiu-la al forn tapada dins d’una cassola a 200 ºC fins que punxant-la amb un ganivet noteu que estigui tendra.
  2. Introduïu-la en un pot (a la Thermomix), tritureu-la, i afegiu-hi l’oli a poc a poc i el brou fins que tingui una densitat de crema. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. En una cassola petita poseu l’oli i les pipes i escalfeu-ho a foc suau. Les que surin són les bones, les que s’han inflat. Traieu-les i poseu-les sobre un paper.
  4. Poseu una paella al foc i quan estigui calenta incorporeu-hi les navalles amb un raig d’oli i una punta de sal. Retireu-ho del foc. Amb l’ajuda d’un ganivet, retireu-ne els ventres.
  5. Muntatge: en un plat fondo, poseu la crema de carbassa calenta; al centre, les navalles, i pel damunt les pipes de carbassa inflades i un raig d’oli de fregir les pipes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto