CUINA.CAT
27/08/2019Pastís de plàtan Becky Lawton
Sabem que és difícil que un pastís agafi consistència sense ous, però nosaltres us portem una solució! I és que aquesta recepta necessita tants plàtans que no cal utilitzar ingredients d'origen animal perquè mantingui una forma concreta. Us assegurem que el resultat és deliciós, tasteu-lo!
Pastís d'arròs amb mango i crema de coco
Un dels elements comodí i boníssim de la dieta vegana és, sens dubte, la fruita. En aquest cas, combinem mango amb arròs i ho banyem tot en crema de coco, tot amb ingredients vegetals, ja que l'única llet que utilitzem prové del mateix coco i amaneix les postres de manera sublim.
Fals lokum de fruita de la passió Gemma Clofent
Potser us ha sobtat el nom, però ara us ho expliquem. Considerem que aquest lokum és "fals" perquè l'original, provinent de Turquia, es prepara amb gelatina, que, com és ben conegut, és un component que surt d'un animal. Nosaltres el preparem amb agar-agar, aquest producte que està tan de moda i, per sort, permet també als vegans gaudir d'aquest dolç.
Pastís de carbassa amb vainilla Becky Lawton
Un altre cop, un pastís que manté la seva consistència gràcies a un altre element poc convencional: els dàtils i les nous. Per altra banda, la crema de carbassa s'ajuda d'aigua, oli de coco i xarop d'atzavara per tal de poder banyar el pastís i, a la vegada, queda boníssim.
Agar-agar d'infusió d'hibisc amb fruita vermella i gingebre
L'agar-agar actua, una vegada més, com a gelatina vegetal, però aquesta vegada li donem sabor d'infusió d'hibisc. A més a més, el bombó resultant de gelatina d'agar-agar ve amb petites sorpreses de sabor, ja que conté gerds, nabius i altres tipus de fruita vermella.
Gelat de nabius i llimona Becky Lawton
Com haureu vist últimament a les gelateries, cada cop hi ha més sabors de gelats vegans! Fins i tot podeu preparar-lo a casa! Si voleu gaudir d'aquest àpat fresc i dolç, us deixem una recepta de gelat de nabius i llimona combinat amb crumble. Això sí, és necessària una màquina per fer gelats, però val la pena tenir-la a casa!
Smoothie de pinya thai
Tranquils, no ens oblidem dels smoothies que s'han posat tan de moda! Aquesta popularitat ve donada perquè són batuts de fruita frescos i nutritius per al cos, ideals per a tothom! Nosaltres us deixem una recepta que porta pinya, pera, gingebre, xia i llet de coco. Deliciós!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: