Troba la teva recepta

7 postres 100% veganes

Ja siguin receptes noves i originals o adaptacions amb ingredients d'origen no animal, tots els vegans podran gaudir d'aquestes postres!

CUINA.CAT

27/08/2019
01 Pastís de plàtan

Pastís de plàtan Becky Lawton

Pastís de plàtan

Sabem que és difícil que un pastís agafi consistència sense ous, però nosaltres us portem una solució! I és que aquesta recepta necessita tants plàtans que no cal utilitzar ingredients d'origen animal perquè mantingui una forma concreta. Us assegurem que el resultat és deliciós, tasteu-lo!

Llegiu la recepta completa

02 Pastís d'arròs amb mango i crema de coco

Pastís d'arròs amb mango i crema de coco

Pastís d'arròs amb mango i crema de coco

Un dels elements comodí i boníssim de la dieta vegana és, sens dubte, la fruita. En aquest cas, combinem mango amb arròs i ho banyem tot en crema de coco, tot amb ingredients vegetals, ja que l'única llet que utilitzem prové del mateix coco i amaneix les postres de manera sublim.

Llegiu la recepta completa

03 Fals lokum de fruita de la passió

Fals lokum de fruita de la passió Gemma Clofent

Fals lokum de fruita de la passió

Potser us ha sobtat el nom, però ara us ho expliquem. Considerem que aquest lokum és "fals" perquè l'original, provinent de Turquia, es prepara amb gelatina, que, com és ben conegut, és un component que surt d'un animal. Nosaltres el preparem amb agar-agar, aquest producte que està tan de moda i, per sort, permet també als vegans gaudir d'aquest dolç.

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de carbassa amb vainilla

Pastís de carbassa amb vainilla Becky Lawton

Pastís de carbassa amb vainilla

Un altre cop, un pastís que manté la seva consistència gràcies a un altre element poc convencional: els dàtils i les nous. Per altra banda, la crema de carbassa s'ajuda d'aigua, oli de coco i xarop d'atzavara per tal de poder banyar el pastís i, a la vegada, queda boníssim.

Llegiu la recepta completa

05 Agar-agar d'infusió d'hibisc amb fruita vermella i gingebre

Agar-agar d'infusió d'hibisc amb fruita vermella i gingebre

Agar-agar d'infusió d'hibisc amb fruita vermella i gingebre

L'agar-agar actua, una vegada més, com a gelatina vegetal, però aquesta vegada li donem sabor d'infusió d'hibisc. A més a més, el bombó resultant de gelatina d'agar-agar ve amb petites sorpreses de sabor, ja que conté gerds, nabius i altres tipus de fruita vermella.

Llegiu la recepta completa

06 Gelat de nabius i llimona

Gelat de nabius i llimona Becky Lawton

Gelat de nabius i llimona

Com haureu vist últimament a les gelateries, cada cop hi ha més sabors de gelats vegans! Fins i tot podeu preparar-lo a casa! Si voleu gaudir d'aquest àpat fresc i dolç, us deixem una recepta de gelat de nabius i llimona combinat amb crumble. Això sí, és necessària una màquina per fer gelats, però val la pena tenir-la a casa!

Llegiu la recepta completa

07 Smoothie de pinya thai

Smoothie de pinya thai

Smoothie pinya thai

Tranquils, no ens oblidem dels smoothies que s'han posat tan de moda! Aquesta popularitat ve donada perquè són batuts de fruita frescos i nutritius per al cos, ideals per a tothom! Nosaltres us deixem una recepta que porta pinya, pera, gingebre, xia i llet de coco. Deliciós!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto