Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu tots els ingredients en un bol i reserveu la massa a la nevera.
  2. Amb un ratllador, ratlleu la massa sobre un tallapastes quadrat fins a fer dotze peces.
  3. Feu-ho coure al forn a 180 ºC fins que les galetes s’enrosseixin.
  4. Per a la crema gelada: poseu els nabius, l’aigua, el xarop d’atzavara, la sal i la ratlladura de les llimones en un got triturador i tritureu-ho fins a aconseguir una crema llisa i homogènia.
  5. Aboqueu la crema al bol de fer gelats i seguiu les instruccions del fabricant de la màquina emprada.
  6. Un cop finalitzat el procés, col·loqueu el gelat al tallapastes quadrat de la mateixa mida que el crumble.
  7. Ompliu sis motlles tallapastes i reserveu-los al congelador.
  8. Desemmotlleu els gelats i poseu-los entre dues galetes crumble uns segons abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto