Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre i l’aigua en una paella i feu que arrenqui el bull. Abaixeu el foc i afegiu-hi l’arròs. Coeu-lo 20 min, fins que absorbeixi l’aigua.
  2. Barregeu la llet de coco, el sucre, la sal i el cardamom en un cassó. Poseu-lo al foc i remeneu-ho bé fins que comenci a bullir i es dissolgui el sucre. Reserveu-ho.
  3. Afegiu aquesta barreja a l’arròs i remeneu-ho. Tapeu el cassó amb un film transparent i reserveu-lo 1 h a la nevera.
  4. Per a la crema de coco: barregeu la llet de coco, el sucre i el midó de tapioca i poseu-hi una mica de sal. Poseu-ho en un cassó i feu que arrenqui el bull, remenant-ho tota l’estona. Retireu el cassó del foc i deixeu refredar la crema.
  5. Poseu l’arròs en un plat i cobriu-lo amb la crema de coco. Poseu-hi uns quants daus de mango i llavors de sèsam torrat per damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: