Preparació
- Poseu el sucre i l’aigua en una paella i feu que arrenqui el bull. Abaixeu el foc i afegiu-hi l’arròs. Coeu-lo 20 min, fins que absorbeixi l’aigua.
- Barregeu la llet de coco, el sucre, la sal i el cardamom en un cassó. Poseu-lo al foc i remeneu-ho bé fins que comenci a bullir i es dissolgui el sucre. Reserveu-ho.
- Afegiu aquesta barreja a l’arròs i remeneu-ho. Tapeu el cassó amb un film transparent i reserveu-lo 1 h a la nevera.
- Per a la crema de coco: barregeu la llet de coco, el sucre i el midó de tapioca i poseu-hi una mica de sal. Poseu-ho en un cassó i feu que arrenqui el bull, remenant-ho tota l’estona. Retireu el cassó del foc i deixeu refredar la crema.
- Poseu l’arròs en un plat i cobriu-lo amb la crema de coco. Poseu-hi uns quants daus de mango i llavors de sèsam torrat per damunt.