Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu l’agar-agar amb la meitat del suc. Poseu-ho en un cassó al foc i deixeu-ho bullir 1 min.
  2. Fora del foc, afegiu-hi la resta del suc i aboqueu-ho dins un motlle quadrat.
  3. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu-ho i talleu-ne rectangles petits. Arrebosseu-los amb sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: