Troba la teva recepta

Avui us porto una recepta molt senzilla que imita un dolç típic de Turquia i de Grècia, el lokum, que és ideal servit com a petit four. És un dolç que recorda una gominola de gelatina, amb una elaboració semblant a la pâté de fruit francesa. Normalment es fa amb suc de fruita i mel, i s’aromatitza amb aigua de roses o de flor de taronger. Es talla en forma de cubs que s’arrebossen amb una mescla de sucre en pols i farina, per tal que no s’enganxin entre ells. La recepta que us proposo jo és molt més senzilla de fer, ja que la textura gelatinosa s’aconsegueix amb agar-agar. No caldrà termòmetres, ni pectines, ni àcid cítric, ni res de res!

Preparació

  1. Barregeu l’agar-agar amb la meitat del suc. Poseu-ho en un cassó al foc i deixeu-ho bullir 1 min.
  2. Fora del foc, afegiu-hi la resta del suc i aboqueu-ho dins un motlle quadrat.
  3. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu-ho i talleu-ne rectangles petits. Arrebosseu-los amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto