Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la infusió d'hibisc: poseu l'aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-lo del foc i poseu-hi l'hibisc i el gingebre.
  2. Deixeu-ho infusionar 5 min. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per a la gelatina d'agar-agar: en fred, barregeu la infusió d'hibisc i l'agar-agar en pols. Afegiu-hi el xarop d'atzavara.
  4. Feu-ho bullir 1 min en un cassó al foc.
  5. Aboqueu-ho en motlles. Repartiu-hi la fruita vermella i reserveu-los a la nevera, perquè qualli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: